Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvos-beteg kapcsolat?
Hát szerintem az orvosok NAGYON RITKÁN érdeklődnek a betegeik iránt, mármint párkapcsolati szempontból...Nagyon sok orvos ismerősöm van, mivel a párom is orvos, de még soha nem hallottam, hogy bármelyik barátja (évfolyamtársa, kollegája) a betegével jött volna össze.
Szerintem a páciensek sokkal inkább táplálnak hiú reményeket orvosaikba...
Nekem elég egyszerű volt egyszer észrevenni, h a doki kezdeményezett.
Bőrgyógyászhoz jártam arcomon lévő apró kiütésekkel.
A doki minden jelét adta érdeklődésének, pedig nem bátorítottam.
Egy alkalommal a számítógépéhez hívott, és egy Paint-ben kézzel (általa) rajzolt rózsát mutatott.
Az volt odaírva: egy szál virág többet mond minden szónál.
Nem bírtam ki röhögés nélkül, és mondtam neki: de nagyon ráér a doktor úr ilyeneket rajzolgatni, miközben a páciensek kint ülnek és várnak a sorukra.
Az asszisztensnő szakadt a röhögéstől... gondolom, nem az első eset volt. :-)
#2-es, ez jó sztori, biztos én sem bírtam volna ki röhögés nélkül. :D
A kérdésre válaszolva, még én sem hallottam olyat az ismerősi körömből, hogy bárkivel is kikezdett volna az orvosa, szerintem azért gyakrabb , hogy a beteg szeretne kezdeményezni, vagy sokszor belelát kezdeményezést a dolgok mögé az orvos részéről. Nem mondom, hogy nem szokott előfordulni, de szerintem ritka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!