Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a bak velem? (többi lent)
Figyelt kérdés
egy jó ideje ismerek már egy lányt akinél próbálkoztam is, de nem jött össze= barátzóna. Azóta próbálkozom kikeveredni valamit kezdeni a dologgal, de ha nem megy akkor elfelejteni. A probléma csak az hogy komolyan nem bírok nélküle lenni... még ha akarnám sem tudnám elfelejteni ugyanis suliban minden egyes nap látom. Nagyon ragaszkodom hozzá nem bírom elfelejteni állandóan düh rohamaim vannak a múltbéli kihagyott "lehetőségek" miatt és egész nap szar hangulatom van, már aludni sem bírok. Egyszer meguntam és eléggé sok időre (lehet akár 1-2 év) mindennemű kapcsolatot megszüntettem de nem tudom elfelejteni és kegyetlenül kínoz. Mi lehet a probléma és/vagy a megoldás rá??2014. jan. 22. 19:12
1/3 anonim válasza:
Vegyél pár mély levegõt, pofozd fel magad és nézz más lány után. Leírásod szerint ez már mániás betegség kezd lenni. A saját érdekedben, nézz más után.
2/3 anonim válasza:
A szerelemnek nem lehet parancsolni,ez úgyis erősebb mint mi.De szerintem erősebb legyél és értesd meg vele,hogy szereted.A probléma az hogy ő lehet csak barát akar lenni,te pedig a legjobb barátja vagy(mivel aztmondtad a barátja vagy)tehát szükség lesz még időre neki,te addig vegyél nagy levegőt és várj rá
3/3 Költőnő? válasza:
aki szeret, elenged, ha nem boldog vele vagy nem őt akarja a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!