Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is egyedül érzi magát?
Figyi, nehogy megbántódjatok, de a "barátaim sincsenek" rész ellen nem lehetne tenni valamit? Csak azért kérdezem, mert nekem az elmúlt két évben a két legjobb barátnőm + a legjobb barátom elköltözött külföldre. Eleinte baromi rossz volt, meg magányos voltam, de azóta rengeteg új barátom lett. Nyilván nem mind olyan akire a kulacsomat rábíznám a sivatagban, de szerintem az ember társas lény, és nem csak a mély barátság létezik. Hobbi szinten szoktam pl. futni. Abszolút béna vagyok, de rengeteg barátot találtam akik ilyen futótárs szerűségek, és hétvégente kirándulonk, futunk, stb. Beiratkoztam egy nemzetközi szervezetbe is. Velük havi egyszer vacsizni megyünk vagy buliba (vagy mindekettő.) Kedvesek, jó fejek, és nem érzem úgy, hogy azért mert nicns barátom én soha nem mehetek étterembe, stb.
Nem akartok egy kicsit körülnézni erre-arra?
Annyira sokszínű a világ. És annyira sok ember magányos, aki vágyik a társas programokra.
22/L
igen, már elég régota, föleg 2 éve nagyon..
bár a családom nagyon jó, és szeretet teljes, szines család, őket úgysem vettem észre sokáig. mind csak barátok után sovárogtam, bár gyakran felbukik bennem a változás reménye, alapból eddig is voltak, akikre néha barátként tekintettem, nem figyeltem rájuk, vagy néha menekültem elölük. te hogy vagy ezzel?
amúgy másképp túl élem, vannak napok, amikor kiakadok, amikor pl. társaságban emlékeztet a beszélgetlenség hangulata a magányomra.. amikor otthon vagyok, gyakran jól is érzem magam, célokat tűztem ki, már nagyon régóta, és gyakran azokra forditom a figyelmem, de mostanába engem is megszállt a depresszió és kedvetlenség ezek iránt, és csak arra gondolok, hogy változtatni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!