Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm pasijával. Mit csináljak? 17L
lehet, hogy a barátnőd azért akadt ki a megjelenéseden, mert már korábban feltűnt neki a kettőtök közti vonzalom (nekem legalábbis úgy néz ki), félékeny volt, mert látta, hogy néz rád a barátja, vagy nem tudom.
és azért gondoljunk bele, nehéz úgy szexelni egyedül, hogy közben még taccsrészeg is vagy. tény, hogy mint barátnő, tartozol az igazsággal a barátnődnek, de itt szerintem a pasi a rosszabbik fél. lehet megkövezni. ha velem történne ilyen, és a barátnőm feküdne le a párommal, a pasi egyből tűnne a fenébe, és bár a barátnőmre is irtózatosan haragudnék, egy idő múlva biztos megenyhülnék, hiszen bár undok dolog, de elsősorban a barátom volt az, aki megcsalt. szerintem a legegyenesebb az lenne, ha elmondanád a barátnődnek, mi történt, még a pasival se beszélnél előtte. hadd kérje számon a barátnőd rajta a dolgokat. lehet, hogy a barátságotoknak annyi, de az biztos, hogy sokat számít (majd, miután lenyugodott a barátnőd), hogy egyenesen hozzá mentél, és őszinte voltál.
#12, te vagy az emberiség mintaképe. Egy marék hangyát se bíznék rád.
Kérdező:
Az a legjobb, ha őszintén elmondod a barátnődnek ami történt, neki is tudnia kell róla, hogy kb leitatott a pasija, és nyilván nem voltál 100%-osan beszámítható amikor ez történt. Tény hogy te is hibás vagy, de a pasi tehet a dolgok nagyjáról, és erről tudnia kéne a barátnődnek is.
az a baj azzal, ha elmondod, hogy a barátnőd rendesen be fog rág rádni, bár valszeg eddig se nagyon kedvelt, mert féltékeny rád. a lányoknál ugye a féltékenység a legjobb barátnők között sem ritka, sőt néha az egész barátságuk elég képmutató, és szívesen tesznek keresztbe egymásnak.
valószínű én se mondanám el, mert a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a csaj megbocsát a pasinak és veled összeveszik. a másik verzió, hogy a pasi tagadni fog, és téged meg hazug kis k**vának fognak tartani.
sajnos abban igazuk van a többieknek, hogy a tetteidnek sajnos következményei vannak. a pasik sokszor elég szemetek tudnak lenni, ha valaki látványosan itat, az valszeg nem jófejséből teszi, hanem le akar itatni és megd**ni.
jobb, ha nyíltan felvállalod. Hosszú távon a saját lelkiismeretednek és önbecsülésednek is jobb lesz.
Viszont tanulj is az esetből. Figyelj oda, mennyit iszol buliban. Rosszabbul is járhattál volna pl, ha kiderül hogy 5-6 kan tömött téged szimultán és erről már a videó is fenn van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!