Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a szerelmet. Más van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a szerelmet. Más van ezzel, így? 21/F

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 08:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal aki azt irta szivatás az egész.

Nekem semmi nem ment simán eddig. Most az a fura, h."sima" kapcsolatba vagyok. Hát ha, az élet nem bonyolitja, bonyolitom én, mert komolyan, a jóhoz is nehéz hozzászokni, és a sok szar kapcsolat után már tiszta gyanakvó lettem: ilyen van?

Majd kiderül...

2009. dec. 21. 11:16
 12/22 anonim ***** válasza:
én szerelmes akarok lenni megint.nem a szerelmet nem szeretem,hanem azt ha csalódok az illetőben
2009. dec. 21. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Ejj de borongós hangulatban van itt mindenki karácsony előtt két perccel. Én nemcsak a páromba, hanem magába a szerelembe is szerelmes vagyok. Semmit sem szeretek jobban, mint arra ébredni hogy a kedvesem karjaiban alszom és érzem a teste melegét, az illatát és a puha bőrét... Kívánom minden szomorkodónak, hogy részük legyen hasonló csodában és megtalálják a megfelelő társat!

22/l

2009. dec. 21. 13:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a jó a kiívánságot Kedves 13.08as.:)
2009. dec. 21. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:

NNekem volt már jó pár kapcsolatom és több volt a negatív érzés benne, mint a pozitív. Úgyh le a szerelemmel! :O Inkább k*rvázok :D

24f

2009. dec. 21. 13:35
 16/22 anonim ***** válasza:
utolsó én is azt csinálnám, de nincsenek olyan testi adottságaim, hogy esélyem legyen rá
2009. dec. 21. 13:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Jajj basszus. Én már néha olyan negativ vagyok de télleg.

Pedig komoly és jól működő (most már jól müködő) kapcsolatom van, de egyszerűen mindig eszembe jut, mi van, ha jön valami izé megint (mint szokott) és befuccsol?

Egyre kevésbe hiszek a tündérmesékbe, de azt az egyet tudom, ha ebbe a kapcsolatba is vesztünk, én tuti befejeztem a párkapcsolatokat. Max az ágyban párban-páran...

Én nem kezdenék előről ujra semmit. :/

2009. dec. 21. 13:52
 18/22 anonim ***** válasza:
2009. dec. 21. 20:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez jó.:D
2009. dec. 21. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha lenne egy normális, jól működő párkapcsolatotok, akkor nem lenne ilyen problémátok. Ennyi.
2009. dec. 21. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!