Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a szerelmet. Más van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a szerelmet. Más van ezzel, így? 21/F

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 08:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

ÉN!!!

De én nem a szerelmet, hanem a "SZERELMEMET"...

2009. dec. 21. 08:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Javítok: Más is, így van ezzel?
2009. dec. 21. 08:53
 3/22 anonim ***** válasza:
22/L
2009. dec. 21. 08:53
 4/22 anonim ***** válasza:

az túlzás. nem gyűlölöm, egyszerűen csak nem érdekel. :)

F/24

2009. dec. 21. 08:59
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
Egyik legnagyobb szivatás, ami az életben jöhet, abban az esetben, ha nem viszonozzák, márpedig nekem még senki se viszonozta. Eddig én szerettem mindig, de rájöttem, hogy a nőknek az kell, hogy leszard őket, nekik ez kell, ha odáig vagy értük, akkor ők néznek semminek.
2009. dec. 21. 09:15
 6/22 anonim ***** válasza:
25/F
2009. dec. 21. 09:15
 7/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg, így van 9.15. :S
2009. dec. 21. 09:18
 8/22 anonim ***** válasza:
47%

Áh, ez mekkora hülyeség. Valaki csalódik, és rögtön az összes nőt egy kalap alá veszi. Ennyi erővel az összes férfi egy önimádó, farokmániás, mi? Hát rohadtul nem.

Majd ti is megtaláljátok az igazit, nem éltetek még sokat, eljön az ideje, meg blabla, de ez az igazság.

És én imádom, hogy a párom törődik velem, nem kellenek a beképzelt, leszarom a nőmet típusú férfiak.

2009. dec. 21. 09:55
 9/22 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én negyszer voltam szerelmes természetesen reménytelenül, és már nem vagyok tinédzser. Az Én koromban a legtöbb embernek feltud mutatni ezen a téren, de Nekem még nem komoly kapcsolatom csak ket egy hónapos kapcsolatom volt idáig, smároláson kívül semmit nem csináltam még. Ha helyemben lennél Te is, így éreznél hidd el.

2009. dec. 21. 10:10
 10/22 anonim ***** válasza:

én nem gyűlölöm, de voltak már nekem is szerelmeim, viszonzatlanok is, meg olyanok is, amik talán viszonzásra találtak volna, de én utálom azt az érzést, h valami megszállja a gondolataimat, zavar, nem hagy békén, alig tudom csak összeszedni magamat és megálljt parancsolni ennek az agyf.sznak. én ebből nem kérek, köszönöm, elég változatos az életem, hogy zavarjon egy ilyen folyamatos szellemi függés vmi marhaságtól.

20/L

2009. dec. 21. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!