Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 161 centivel magasnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

161 centivel magasnak vagy alacsonyak számítok? És az tényleg baj, hogy nekem nem jönnek be a nagyon magas srácok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, hogy félre értés ne essen :DD

Számomra az ideális magasság az a min. 168 centi, max. 175 cm.

Körülöttem mindenkinek a minimum 180+-os pasik jönnek be.

Fontos persze, hogy az illető magasabb legyen nálam valamennyivel, csak engem zavar, ha fel kell rá néznem, szeretem, ha 'egy szinten' vagyunk, nem tudom miért..

Ez tényleg gáz?

2014. ápr. 13. 00:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Átlagosnak számítasz és jó a magasságod.
2014. ápr. 13. 01:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alacsony vagy, de semmi nem gáz. Senki nem választhatja meg mekkorára nő.
2014. ápr. 13. 02:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én engem sosem zavart annyira a magasság hogy ki magasabb vagy alacsonyabb bár az én magasságom (163 cm) mindenki szinte túlhaladja de persze vannak alacsony lányok vagy egy magas is :) remélem azért még növök pár cm-t de én sose néztem ezt egy kapcsolatban szerintem ez a legkevesebb és igen láttam már olyan párt ahol a fiú volt alacsonyabb és ismertem is őket és ők is azt mondták hogy kb lesz*rják hogy mit gondolnak a többiek róluk ha egyszerűen szeretik egymást. 16/F
2014. ápr. 13. 05:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Lányoknál Magyarországon 167-168 cm az átlagos magasság, szóval te a 161 cm-rel egyértelműen alacsonynak számítasz. :P

Az viszont, hogy neked mennyivel magasabb pasik jönnek be, meg nem akarod, hogy több mint egy fejjel feletted legyen, a te egyéni ízlésed kérdése. :)

Mondjuk megjegyzem, hogy egy 180 cm-es pasi mellett is fel tudsz venni magas sarkút, akkor pedig már nem is olyan vészes a különbség. ;)

2014. ápr. 13. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!