Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
161 centivel magasnak vagy alacsonyak számítok? És az tényleg baj, hogy nekem nem jönnek be a nagyon magas srácok?
Lány vagyok, hogy félre értés ne essen :DD
Számomra az ideális magasság az a min. 168 centi, max. 175 cm.
Körülöttem mindenkinek a minimum 180+-os pasik jönnek be.
Fontos persze, hogy az illető magasabb legyen nálam valamennyivel, csak engem zavar, ha fel kell rá néznem, szeretem, ha 'egy szinten' vagyunk, nem tudom miért..
Ez tényleg gáz?
Normális, hogy a magasságodhoz hasonló magasságú fiút keresel.
És a méreted normális.
2. Nem járok mérőszalaggal, szóval hogyha van egy rendes, normális, 165 centis srác, aki azért nem néz ki rosszul (nem kell azért, hogy egy 'adonisz' legyen), akkor nem zavarna az a 3 centi.
Persze ha életem szerelme 177 centi lenne nyilván az sem zavarna.
Ezt a min. - max.-ot általánosságban írtam, hogy általában mi jön be.
7-es, én ennél kevesebb magasságkülönbséget sem tudnék elviselni, kisebbségi komplexusom lenne :DD Ennek ellenére nagyon aranyosak:)
8-as, tényleg mostanában nagyon sok a 170 feletti magas lány. De biztos vannak sokan még az én magasságomban, akik 'beérik' az alacsonyabb sráccal is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!