Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy férfi szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy férfi szerintetek mitől férfias?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Én pasi vok,de van igazság amit írtok,igaz sokat foglalkozok a külsőmmel,mert maximalista vok külsőség szempontjábol,sok edzés,szoli,ruhák,hajam nem vasalom hanem zselézem,az télleg b_zis dolog,jah és egy pasi ne hordjon rózsaszínű ruhát.Ide tartozik a sportos életvitel is.

Viselkedésben,pedig nem apucitól függ anyagilag,hanem maga lábán áll és van elég zséje ha értitek mit mondok.

Bármikor ki tud elégíteni egy csajt akár többször is,mindig készen áll a szexre,kitartó,ha kell irányít és dirigál,nem hagyja ha bele ugatnak a dolgába,nem lehet befolyásolni,nem drogozik.Legyen célja,ne siránkozzon,csak előre nézzen ne hátrafele.

Például:Schwarzenegger,Jockey a Dallasból,én is ilyen úton haladok bár sokat kell még fejlődnöm.

Lehet kiröhögtök amit írtam de sztem ezek alap dolgok.

22F

2009. dec. 20. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
21:01 - akkor szerinted én férfias vagyok! meglepő! =)
2009. dec. 20. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyetlen szó: HATÁROZOTTSÁG!!!

Lehet egy pasi bármilyen jóképű, kisportolt, gazdag, szexi stb. ha bizonytalan. Nem azt mondom hogy nem szabad a pasiknak bizonytalankodni. Persze, hogy szabad. Minden embernek vannak kétségei legyen férfi vagy nő. De ha egy pasin látszik, hogy bizonytalan az kilövi az összes jó tulajdonságát. Semmi sem vonzóbb és férfiasabb annál, ha egy pasi tudja hogy mit akar. Ez persze elég összetett dolog, nem azt jelenti a határozottság, hogyha döntéshelyzet van akkor eldönti a kérdést a barátnője helyett is. Úgy értem a határozottságot, hogy a saját döntéseiben az. És ha belül bizonytalan is, de kifelé határozottságot mutat. De nem csak döntésekben, hanem mindenben. Mindennapi viselkedés, beszéd, mozgás.

Természetesen benne van az is, hogy külsőleg, hogy néz ki. Írhatnám, hogy magas, sötét hajú, sötét szemű, nincs bajusz, nincs szakáll csak max borosta. De ez egyéni dolog, ez nekem tetszik és nem mindenkinek. Viszont a határozottság (talán nevezhetném céltudatosságnak is), olyan dolog ami minden nőt levesz a lábáról. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Barátnőimmel pont múltkor beszélgettünk a közös fiúismerőseinkről és voltak esetek amikor szinte 100%-ban egyetértettünk abban, hogy az adott pasi szuper lenne, ha nem lenne olyan bizonytalan állandóan. Persze cáfoljatok meg lányok ha tévedek:)

Én személy szerint nagyátlagban a 21:06-os hozzászólással értek egyet, hozzátéve a saját kiegészítésemet. Kár hogy ilyen pasik errefelé nem rohangásznak:'(

Remélem tudtam segíteni

Sziasztok!!

Ui.: Még valami! Én személy szerint azt is fontosnak tartom hogy biztonságban tudjam magam érezni mellette. Ehhez nem kell, hogy feltétlenül kigyúrt legyen. Csak azt érezzem hogy ha olyan helyzetbe kerülnénk akkor meg tudna védeni, nem mintha szükségem lenne rá, megvédem én magam:) De képes legyen rá.

2009. dec. 20. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló 22:42-es le is írta ami az én véleményem is :)

28/L

2009. dec. 21. 00:13
 15/16 anonim ***** válasza:
21:10-es..hmm, valóban?:D szóval rád talán illik a leírás?:D
2009. dec. 21. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
legyen határozott! ez fontos..
2011. jún. 17. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!