Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Nem tudom elhinni, hogy valaki majd a hibáimmal együtt elfogad és szeretni fog! Más is érez/érzett így?
Semmi önbizalmam nincs, főleg kisebbkori mmeghurcoltatások miatt...pedig állítólag már nem vagyok csúnya, sőt szokták mondani (nem családtagok, nem csak ismerősök) hogy szép vagyok, és vannak férfiak akiknek tudom hogy tetszem...ennek ellenére nem tudom elhinni, hogy valakit ne zavarjon egy "komoly" kapcsolatban (értsd: nem csak ágyba vinni akar), hogy túl nagy az orrom (szeplős is), hogy sokszor karikás a szemem, hogy a hajam mindig szétcsúszik (bármit csinálok is vele), hogy viszonylag hülye alakom van (kövér azért nem vagyok), ilyesmik...és most megint, hogy érdeklődik utánam egy olyan fiú, akivel lehetne is valami, az kínoz, hogy nem tudom elhinni, hogy esetleg tetszek neki...hiszen jól néz ki és sokkal szebb lányokat is megkaphatna! :( A belsőm miatt nem aggódok, mert aki ismer aszerint intelligens, kedves, sok téren tehetséges és koromhoz képest "túl" értelmes vagyok (hé, én csak idéztem). Nem akarok beképzeltnek tűnni, de szerencsésnek érzem magam hogy mások így vélekednek rólam és szeretik a társaságomat...ez boldogít. De a külsőmmel nem tudok megbékélni. És így nem tudok belegondolni egy párkapcsolatba se...mindig azt gondolom hogy biztos azok a férfiak, akiknek tetszem, nem néztek meg elég jól. :O Nagyon ingerszegény környezetben élek, kevés a visszajelzés, ez is rátesz egy lapáttal a problémára...
Hogy küzdjem ezt le? Hogy tudnám elfogadni magam? El vagyok keseredve. :(
18L
Gondolom feleslegesen kezdeném taglalni, hogy a külső nem minden, még 18 évesen se. (A normálisabb egyének körében!) A tanácsom az, hogy magadnak próbálj tetszeni, és szard le mások mit gondolnak. Ahogy mondják, aki a érdemes rád az elfogad, aki nem fogad el az nem is érdemes a társaságodra. Változtass magadon, HA ez segít önmagad elfogadásában: új ruhák, smink, póz, tartás, akármi. Nézd meg magad úgy, mintha idegent néznél: ha még mindig látsz ormótlanságot, azt fordítsd előnyödre. (orrhoz frizura, smink?, hajszétcsúszás lehet szexi v. próbálj rájönni mi állna jól, festés, hajszínek, alak kiemelése, stb.)
"mindig azt gondolom hogy biztos azok a férfiak, akiknek tetszem, nem néztek meg elég jól."
aki el tudna fogadni mindenestül, az még nem talált meg. Persze folytathatsz pár kapcsolatot, aminek szerves része h folyton kirittyented magad az ő kedvéért és a részedről ezt adod bele, de ez kicsit felszínes.
Ne erre hajts, ne akarj párkapcsolatot mindenáron. NEM kell tetszeni senki másnak, csak magadnak. Ha már találtál valakit, aki iránt őszintén úgy érzed, hogy érdemes változtatni - fokozatosan változtass. Addig kövesd azt, amit az elején leírtam.
1. A külső önmagában nem minden, a belső isugárzás szerintem fontosabb.
2. Építsd az önbizalmadat.
3. Szerinted mindenki más tökéletes, csak te nem? :)
Jelen. :(
Rám élőben még kb. senki sem mondta, hogy szép lennék, csak neten, de "azok" véleményére én nem adnék.
Ugyanis a társkeresőkön fellelhető pasik saccperkábé 80%-a vagy külső/belső szempontjából vállalhatatlan, ugyanakkor veszettül kanos, úgyhogy nekik mindegy csak nő legyen és pusztán azért bókolnak, mert azt hiszik, úgy levehetnek a lábukról, vagy jól néz ki ugyan, de szimpla nőcsábász, aki csak megfektetni akar.
Normális pasiba én még neten nem botlottam, valami stiklijük ezeknek mindig van, vagy te nem fogod megszeretni, vagy ő nem fog/akar szeretni téged.
Na nem mintha én olyan hű de nagy főnyeremény lennék, külsőre nálam átlagosabb lányt keresve sem találni, néha egész szépnek látom magam, de sokszor inkább eloldalgok a tükör elől, hogy szét ne repedjen és össze ne szabdalja az arcomat, mert szétdarabolt fejjel még ennyi esélyem sem lenne, mint most. A nekem tetsző pasik rendszerint észre sem vesznek az utcán, mivel semmi kisugárzásom. Belsőre meg hát... dilis, zizzent, elmebeteg állat vagyok, és ilyen csaj a kutyának sem kell, illetve aki(k)nek mindennek dacára bejönnék, az(ok) az én toronymagas elvárásaimat nem üti(k) meg.
Úgyhogy gőzöm sincs mit csináljak, mert az elvárásaimból nem szeretnék lentebb adni, ugyanakkor mégis vágyom rá, hogy egy olyan embert szerethessek, akivel kölcsönös vonzalmat táplálunk egymás iránt, mind testi, mind lelki szempontból és nem mellékesen elfogadjuk egymást.
Valahogy mégis nehezen hiszem, hogy lenne bárki is, aki megfelelne a fenti tényezőknek és képes lenne egy hozzám hasonló emberi szennyet őszintén viszontszeretni. :(
Két kapcsolatnak alig-alig csúfolható valamiben volt ezidáig részem, bár inkább ne lett volna, elvégre mondanom sem kell, mindkettő csalódás volt. Volt szerencsém kifogni két olyan srácot, akik jól néztek ki ugyan, ám legbelül sekélyesek és aljasak voltak, mindketten csak ki akartak használni, aztán eldobni, mint valami ócska használt rongyot.
Szóval ne haragudj, hogy nem tudtam semmi biztatót mondani, de én is hasonlóan érzek. Kifelé igyekszem nem ezt sugározni, de mint látható szörnyen depressziós vagyok. Mindazonáltal kíváncsian várom a többiek válaszát, hátha érkezik egy-két hasznos hozzászólás.
Súgó pont ilyen vagyok én is! mintha én írtam volna ki a kérdést!
Sajnos emiatt nem tudok rendesen kapcsolatot kialakítani ,nem tudom elhinni a fiúnak,hogy én kellek neki. mostanában több ilyenben is volt részem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!