Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátként szeretem, mindketten más célból alszunk holnap együtt, hogyan elégítsem ki?
Van egy srác, aki szerelmes belém. Nekem csak külsőre tetszik, belsőre nem, így nem tudok vele összejönni, és nem is akarok. Holnap találkozunk délután, este pedig együtt bulizunk, és nála alszom utána (mert Pest másik felén lakom, és mondta, hogy aludjak ott, ami sokkal egyszerűbb nekem.
Legutoljára nyáron aludtunk együtt, 5 napig, és mivel jó érzés, hogy oda tudok bújni olyanhoz, aki szeret, így hát bújtam is. Ő tudja, hogy nem vagyok szerelmes belé, de nem akarja elfogadni.
Nyáron azért egy idő után többet is igényelt, mint hogy körömmel simogatom, meg hogy harapdálja a nyakamat, stb., de én nem akartam lefeküdni vele. Utána beszéltünk, és mondta, hogy nem haragszik rám, de ne legyek határozatlan. Akkor is mondtam neki, hogy én nem akarok tőle semmit, ez biztos.
Továbbra sem fogadta el. Előző hétvégén együtt ittunk egy szülinapozás előtt, aztán hazakísért, megölelt, le akart smárolni, de inkább nem hagytam, nem akartam, hogy feleslegesen reménykedjen. Most elég szeretethiányom van, és tudom, hogy ezért holnap is ha együtt alszunk, akkor tuti hozzá fogok bújni, meg simogatni, stb., de nem akarom felhúzni feleslegesen. Szexelni továbbra sem akarok, leszopni sem, maximum kiverném neki. Viszont ha magának csinálja, akkor tudja, hogy ő hogyan szereti, de ha én csinálom neki, az nem biztos hogy olyan jó.
Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan verjem ki neki úgy, hogy élvezze? Milyen "technikával" csináljam, hogy biztos legyen a siker neki?
20L
Kedves első!
Többször mondtam neki, hogy akkor ne beszéljünk, ne találkozzunk, és próbáljon meg elfelejteni, és megígértem neki, hogy nem keresem többet (ami nekem sem esett annyira jól, mivel hogy jóban vagyunk eléggé), de sosem bírta ki, állandóan rámírt, meg keresett úgy is, hogy egy darabig direkt semmit sem reagáltam rá.
Volt olyan is egy csomó ideig, hogy ha társaságban találkoztunk, direkt nem mentem oda hozzá, de ezen is mindig kiakadt. Szerinted akkor hogyan oldjam meg a kapcsolatomat vele, ha nem jó az sem, ha találkozunk, meg az sem, ha egyáltalán nem is beszélünk?
Barátként szeretem- Nekem csak külsőre tetszik, belsőre nem-
Most elég szeretethiányom van-hogyan verjem ki neki úgy, hogy élvezze?
olvasd el, amit írtál. más tanácsot nem adok, úgyse fogadnád meg.
Megkérdezhetem, hogy mi történt?:o
Hasonló szituba vagyok, és érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!