Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliában két 10éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliában két 10éves fiú megerőszakolt egy 8 éves kislányt. Ti mit tennétek a kislány anyukája helyébe?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 12:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Akkor is a szüleit kéne lesittelni, vagy a pszichiátriára vinni. Nem cselekvőképes. Hiába egy kis szemétláda, akkor sem.
2009. dec. 23. 11:50
 22/28 anonim ***** válasza:
89%
Dehogynem. Kinek a hibája lenne, ha nem a szülőé?! A gyerekek maguktól nem lesznek erőszakosak. Otthon látja, vagy otthon eltűrik neki.
2009. dec. 23. 11:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem vagyok fiú, de...gyerekek gondoljátok, hogy már fel állt nekik?
2010. jan. 2. 20:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen feláll egy 10 évesnek is! Ehhez nem hormonok kellenek hanem vér meg izgatás!
2010. jan. 3. 00:11
 25/28 anonim válasza:
ahogy olvastam a válaszokat olyanokat láttam, hogy a 10 évesek azt se tudják mi az.10 éves korába az ember már vágja az ilyeneket!meghogy a 10 éves gyerekek mennek a saját fejük után, nem tudják mit csinálnak.ez hülyeség!10 éves korába az ember már elég értelmes és tud értelmes cselekedeteket végrehajtani.minden 10 éves gyereknek feláll a farka, és szokott maszturbálni.és a 10 évesek is elég sokat gondolnak tabu témákra...
2010. febr. 20. 14:13
 26/28 anonim ***** válasza:

Méghogy 10 évesnek nem áll fel.

Az unokaöcsémet pelusoztam, aki telljesen beindult a törlőkendődől.

Mielőtt pedofilnak kiáltanátok, nem izgatás, hanem tisztogatás céljából.

2010. jún. 30. 15:46
 27/28 anonim ***** válasza:

Én emlékszem, hogy az uncsi tesómmal pettingeltünk kiskorunkban a takaró alatt, és tavaly meztelen képeket küldözgettünk egymásnak xĐ De am a mi családunk naon perverz... De engem nem erőszakoltak meg, akármilyen "szép" is vagyok (ordítoznék is jó hangosan)...

10/L lol

2010. szept. 15. 20:42
 28/28 anonim válasza:
Szerintem maga a kislánynak baja nem lett hiszen max 3-4cm semmit se tud eröszakolni.A kislány még most is "szűz" tuti nem vérzet.Illetve nálunk az oviban volt ilyen hogy megmutatod azt en megmutatom azt.Sőt láttam olyat is hogy az egyik kisgyerek mondta hogy a szüleik ezt csinálják ezért megprobálták.
2016. aug. 25. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!