Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliában két 10éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliában két 10éves fiú megerőszakolt egy 8 éves kislányt. Ti mit tennétek a kislány anyukája helyébe?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Na ja, a gyerekek meg az ártatlanság. Nem mindegyik ártatlan, és nem mindig a szülőt kell hibáztatni. Ó, hány, de hány olyan osztálytársam volt, normális, jó szülőkkel, akik undorító módon viselkedtek, nem csak gyerekekkel, de tanárokkal is. És alig nőtt ki a földből... (és nem kell ehhez romának lenni)
2009. dec. 20. 13:23
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
7 évesek voltunk egy fiúval, amikor rájöttünk mi az a szex. Hát neki eléggé állt a farka, és ilyen korban elég sűrűn önkielégítenek. (nem feküdtem le vele, és semmi különös nem történt, mielőtt valaki itt fröcsögni kezdene)
2009. dec. 20. 13:25
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Mit tennék?Kiborulnék.És jogi uton eljàrnék.Addig harcolnék,mig a fiu javitointézetbe nem kerül.
2009. dec. 20. 13:25
 14/28 anonim ***** válasza:
50%
Biztos hogy bevándorló kis köcsögök voltak....nemzetállamot mindenhol!
2009. dec. 20. 13:29
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

én óvodában alvóidőben már pettingeltem egy lánnyal, ha azt vesszük, az ágynál a takaró alatt egymásnak nyúkáltunk, nem értettük persze, de elvoltunk.

szal nem a kor számít.

2009. dec. 20. 13:31
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként már egy kisbabának is áll a farka, kérdezzétek a fiús anyukákat. Attól még hogy nem jön belőle sperma, ugyanúgy odavándorolhat a vér izgatás hatására, amitől feláll...
2009. dec. 20. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Ha az erőszak ténye bizonyitást nyer azaz a lányom nem akarta de a két srác akarta és csinálta is akkor elősször feljelentést tennék,az itélet hirdetés és esetleges dutyi(nem Mo) után a belső értékeikre koncentrálnék azaz harakiriznék velük.

Persze ha volna lányom akkor előbb hinnék neki másnak.

2009. dec. 20. 16:55
 18/28 anonim ***** válasza:
37%

Mennyi barom van itt!

A 10 éves gyerek csak megy a feje után, és nem cselekvőképes. Valószínűleg a szüleik teremtettek olyan körülményeket, hogy agresszívek lettek. + Egy 10 éves gyereknek a játék meg a valóság még összefolyik. Lehet megerőszakolósdit akartak játszani. Nem olyan mércével élnek, mint mi. Nemhiszem, hogy egy 10 éves gyerek valóban tisztában lenne a tettei következményeivel. Inkább a szüleit vonnám felelősségre általában, hogy hogy nevelik a gyereküket és nekik kéne előírni pszichiátert.

Az anyuka helyében meg szeretném a lányomat, aztán folytatnám a dolgokat mintha mi sem történt volna. Lehet, hogy a kislány se fogja fel ezt olyan borzalmas dolognak és csodálkozik, hogy mekkora felhajtás van körülötte. És ha már mindenki sajnálja, akkor kialakulhat benne valamiféle önsajnálat. Viszont ha traumaként élte meg nyílván, akkor elmennénk pszichológushoz.

2009. dec. 23. 11:15
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
te utolsó, te még sose, láttál 10 éves kan cigánygyereket ugye? aki cigizik, iszik kefél össze-vissza.
2009. dec. 23. 11:16
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Én nem azt mondom, hogy a 10 éves gyerekek érettek és teljesen tisztában vannak a cselekedeteiknek. De könyörgöm, akik azt hiszik, hogy egy gyerek csak csupa jó, stb, kicsit nézzenek körül a világban, mert nem mindegyik az. Lopnak, csalnak, hazudnak, cigiznek, isznak, és igen 10 évesen is! És tudják mit csinálnak. Nem csak a romák, mert voltam anno én is általános iskolás, borzalom ami ott ment. És a szülők nem minden esetben hibásak!!! Ezt is jó lenne észre venni!
2009. dec. 23. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!