Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma utaztunk barátnőkkel a villamoson amikor páran felszálltak és nyomultak ránk, ekkor odajött egy nagy darab izmos srác, sorba elküldte őket, vissza sem mertek neki szólni, el akartam kérni a számát hogy beszélhessünk, de nem tettem, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 21:07
11/11 anonim válasza:
10 éve űzök kül. közdősportokat de az az igazság, hogyha a méret és a tömeg nagyjából azonos akkor 3-an könnyen elintéznek egy embert ehhez annyi kell, hogy el is karják intézni és összedolgozzanak.
Egyébként este buszon villamoson könnyen villan a bicska szóval nem árt az óvatosság. Hiába a sok év kemény edzés fegyverek ellen nem sokat lehet tenni. (én mindíg csodálkoztam az edzőtermi kigyúrt pasikon, hogy mennyire magabiztosak minta sérthetetlenek lennnének pedig egy sima gázspray nyöszörgő idiótát csinál belőlük)
Viszont eléggé elkanyarodtam, kérdező sokat nem tudsz tenni max reménykedni, hogy egyszer véletlenül megint egy villamosra szálltok. Gondolom akkor lesz merszed megköszönni a korábbiakat és elkérni a számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!