Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy valaki "macsónak" mutatja magát mások előtt, de valójában igenis félénk, visszahuzódo típus?

Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok,hogy sok barátja van,elvan velük,dumálgat,lányokkal flörtöl,de valójában ez csak egy álca.Mert mindenki egy álarc mögé bújik.És a valódi énjét csak kevés embernek mutatja ki.Ez lehetséges?Egy 20év körüli srácról van szó.
2009. dec. 20. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges.

Én hasonló vagyok nőben.

2009. dec. 20. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Teljesen biztos.. Nekem is van ilyen ismerősöm.
2009. dec. 20. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én pontosan ilyen vagyok. :( 15/F
2009. dec. 20. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
nagyon is lehetséges szerintem
2009. dec. 20. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen.
2009. dec. 20. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen ... Nekem a volt barátom is ilyen volt pl.

És énis ilyen vagyok lányba .

2009. dec. 20. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Sztem aki így nagyon macsózik az mind ilyen. Valahol lelkisérült.
2009. dec. 20. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet h hülyeség amit írok, de ez leginkább a Skorpió csillagjegyű srácokra igaz.

Nagyon kevés emberben bízik meg és csak azoknak mutatja meg az igazi énjét. Kívülről erős egyéniségnek látszik, de belül kicsit érzékenyebb viszont nem mutatja ki az érzelmeit.

2009. dec. 20. 12:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

12:15nek:Ez a srác Szűz csillagjegyű.Mint írtam a kérdésben is,eléggé népszerű srácnak tűnik,de ha ránézek,ha belenézek a szemébe,teljesen másként látom.És egyébként is hallottam már róla egy-két dolgot,ami alapján erre következtethetnék.

2009. dec. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!