Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem a szomszédomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már régóta ismerjük egymást, pár hónapja több időt töltünk együtt; filmezünk, elmegyünk ide-oda, hülyülünk, beszélgetünk..És én nagyon megkedveltem. Vannak közös barátaink és volt akinek mondta, hogy bejövök neki, és járna velem, de nem tudja, mert 'valami visszatartja'..de valakinek pedig azt mondta hogy csak barátként tekint rám.. Nem tudom mit csináljak, mert nem lehet rajta kiigazodni sem; néha másfél óráig nem válaszol, aztán tök kedves meg nyomja a dumát.. Abszolút tanácstalan vagyok, lécci segítsetek, mert nem tudom, hogy hagyjam az egészet és legyünk barátok(ezt nehezen birnám) vagy pedig lépjek de hogyan?!
2009. dec. 20. 02:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hívd át és szex!!!
2009. dec. 20. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha közelednél hozzá? Vagy csak egyszerűen mond el neki az érzéseidet. Ki tudja, lehet, hogy ő is így érez.
2009. dec. 20. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
a helyedben puhatolóznék, hogy ő mit érez.
2009. dec. 20. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De hogyan puhatolózzak? Mit kérdezzek? hogyan tereljem a témát ezekre a dolgokra??
2009. dec. 21. 01:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Te a fiú vagy vagy a lány?
2009. dec. 22. 11:42
 6/8 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk és én lány vagyok :)
2009. dec. 22. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy mosoly, egy jól irányzott pillantás, egy "véletlen " érintés sok mindent el tud mondani. Ne ronts ajtóstól a házba mert elijeszted de ha finoman célozgatsz, látni fogod a reakcióiból mi a szándéka. Ha adott pillanatban mélyen a szemébe nézel, látni fogod hogy vágyakozik-e utánad, egy pici simogatás vagy akár érintés és szintén reagálni fog. De ha csak belekarolsz és azt mondod: jól érzem magam veled! akkor sem fogod hidegen hagyni. Próbáld ki! Ha negatív reakciót tapasztalsz akkor valszeg nem jössz be neki mint nő csak mint barát, bár ebben a korban lehet hogy csak félénkséget jelent. De ezt neked kell kipuhatolnod, ha minden kötél szakad akkor akár konkrét rákérdezéssel.
2009. dec. 22. 16:20
 8/8 anonim válasza:
költözz közelebb :D
2009. dec. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!