Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyből elítélni?
Jó párszor olvastam itt oltogatásokat azokkal kapcsolatban akiknek rossz a foguk. Mert hogy igénytelenség, mint pár perce olvastam egy olyan kép kapcsán amin egyetlen kisebb lyuk volt látható.
A rossz fogak nem feltétlen az igénytelenség jelei. Van hogy lyukad akár mit csinálsz. Betömeted és fél év, egy év és mellé lyukad, kiesik a tömés, letörik mellőle stb. mert egyszerűen gyenge.
Az meg külön szívás ha nincs pénzed/tb-d megcsináltatni és még ilyen olyan okból látható helyre is szürke tömés kerül.
azért gyenge a fogad, mert nem tudod, miből épül fel, és nem eszed azokat a vitaminokat/ásványi anyagokat, amikből a fog van. Ha a szervezetednek szüksége van ezekre a vitaminokra/ásványokra, akkor a fogadból fogja kivenni, mert még mindig jobb neki onnan kivenni, és a fontosabb (életfontosságú) szervekhez szállítani.
Nézz utána, miket kell enned.
kalcium, d vitamin, k vitamin főleg.
menj a napra sokat, egyél kefírt, savanyúkáposztát, stb.
nézz utána a neten.
édességet ne egyél, ne rakjál cukrot a teába/kávéba, kevés kenyeret, tésztát egyél. sok zöldség. ja és soha de soha ne igyál kólát meg ilyen műdolgokat.
annak, hogy gyenge a fogad, oka van!
Aki huzamosabb ideig hiányosan/rosszul táplálkozik, annak biztos, hogy elromlanak a fogai, akárhogy mossa őket.
Ne a családodra meg az öröklődésre fogd, mert igenis lehet életmóddal befolyásolni az egészséget.
Állj le a kólával mielőbb, ha jót akarsz magadnak. és egyél normálisan, ahogy írtam. Az egész szervezeted meg fogja hálálni, nem csak a fogaid.
aki sokat beszél hülyeséget annak hamar kihullik a foga :D
amúgy sok embernek rossz.Az életmód miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!