Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egyből elítélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből elítélni?

Figyelt kérdés

Jó párszor olvastam itt oltogatásokat azokkal kapcsolatban akiknek rossz a foguk. Mert hogy igénytelenség, mint pár perce olvastam egy olyan kép kapcsán amin egyetlen kisebb lyuk volt látható.

A rossz fogak nem feltétlen az igénytelenség jelei. Van hogy lyukad akár mit csinálsz. Betömeted és fél év, egy év és mellé lyukad, kiesik a tömés, letörik mellőle stb. mert egyszerűen gyenge.

Az meg külön szívás ha nincs pénzed/tb-d megcsináltatni és még ilyen olyan okból látható helyre is szürke tömés kerül.

2014. ápr. 7. 22:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

azért gyenge a fogad, mert nem tudod, miből épül fel, és nem eszed azokat a vitaminokat/ásványi anyagokat, amikből a fog van. Ha a szervezetednek szüksége van ezekre a vitaminokra/ásványokra, akkor a fogadból fogja kivenni, mert még mindig jobb neki onnan kivenni, és a fontosabb (életfontosságú) szervekhez szállítani.

Nézz utána, miket kell enned.

kalcium, d vitamin, k vitamin főleg.

menj a napra sokat, egyél kefírt, savanyúkáposztát, stb.

nézz utána a neten.

édességet ne egyél, ne rakjál cukrot a teába/kávéba, kevés kenyeret, tésztát egyél. sok zöldség. ja és soha de soha ne igyál kólát meg ilyen műdolgokat.

annak, hogy gyenge a fogad, oka van!

2014. ápr. 7. 23:01
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Én azt vallom, hogy minél több lyuk van egy nőn, annál jobb.
2014. ápr. 7. 23:01
 3/20 anonim ***** válasza:
K vitamin a véralvadásban játszik szerepet, de ne mondd el senkinek...
2014. ápr. 7. 23:03
 4/20 A kérdező kommentje:
#2 Jobb ha szólok hogy pasi vagyok. :D
2014. ápr. 7. 23:03
 5/20 anonim ***** válasza:
hú de okos vaagy! szerinted egy vitamin az csak egyvalamire jó?
2014. ápr. 7. 23:05
 6/20 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet azzal aki nem nézi meg mit eszik és mégis jók a fogai? Nem lehet mindent az étkezésre fogni. Az én családomban pl. elég gyakori a gyenge fog, szülő, unokatesó, nagynéni stb.
2014. ápr. 7. 23:06
 7/20 anonim ***** válasza:

Aki huzamosabb ideig hiányosan/rosszul táplálkozik, annak biztos, hogy elromlanak a fogai, akárhogy mossa őket.

Ne a családodra meg az öröklődésre fogd, mert igenis lehet életmóddal befolyásolni az egészséget.

Állj le a kólával mielőbb, ha jót akarsz magadnak. és egyél normálisan, ahogy írtam. Az egész szervezeted meg fogja hálálni, nem csak a fogaid.

2014. ápr. 7. 23:14
 8/20 anonim ***** válasza:
Ja, és az én családomban is gyakori a gyenge fog. De én eléggé odafigyelek arra, hogy mit eszem, és nekem jó erősek a fogaim.
2014. ápr. 7. 23:15
 9/20 anonim ***** válasza:

aki sokat beszél hülyeséget annak hamar kihullik a foga :D

amúgy sok embernek rossz.Az életmód miatt.

2014. ápr. 7. 23:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Én például gyenge zománccal születtem. Ez egy velemszületett dolog, nem tudok vele mit kezdeni. Eszem a sok zöldséget-gyümölcsöt, szeretem a joghurtokat, imádom a savanyú káposztát, csalamádét, satöbbit, és csak ritkán iszom kólát és hasonló műleveket. Mégis lyukadnak, pedig igyekszem odafigyelni rájuk. Ez van. Tény, hogy sok múlhat a táplálkozáson is, de ha egyszer zománchibával születsz, akkor a büdöséletben nem lesz szép, erős fogad. A lényeg az, hogy így is próbáld meg a legjobbat kihozni a helyzetből, és a legtovább megtartani épen és egészségesen a fogaid. Én legalábbis így teszek.
2014. ápr. 7. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!