Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért létezik az a fogalom, hogy meztelenség?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet menni az utcán meztelenül? Mi van abban? Miért találták ki ezt az etikai szabályt? Vagy ha a pénisz és a női nem szervre gondolunk, akkor azt megértem, de a nőknél a mellet, például miért kell eltakarni? Miért ne lehet olyan helyeken mint például a férfi felsőtest? Férfi felsőtest miért lehet a médiában vagy akár strandon, de női felsőtest miért nem?2014. ápr. 7. 21:28
11/14 anonim válasza:
hát figyelj ha nem akarod nem kell betartanod a szabályokat, "csak meghalni muszáj" én is egy lázadó vagyok egyébként megvetem a szabályokat én azt gondolom, hogy nem fair, hogy egy kis mitugrász kitalál pár szabályt és tartsuk be holott ő is csak ugyanolyan ember mint bárki már szóval ennyi erővel én is kitalálhatnék szabályokat nos szevasz tartsátok be engedelmeskedjetek mint egy kiskutya ... de hát ez is nézőpont kérdése ... szóval ha akarod betartod ha nem nem , ez az én filozófiám :D
12/14 anonim válasza:
Menj el délre, ott a nők monokiniznek sokan. Ha többre vágysz, irány a nudista világ, legközelebb Horvátország, ott jól fogod érezni magad.
13/14 anonim válasza:
Am lányként engem is annyira zavar ez csomószor hogy jaj majdnem meztelenül vagyok és akkor más is otthon van meglát jaj most mi lesz. Nem vagyok olyan szégyenlős és a nagy nyári melegben meg lehet rohadni hát nem túlzok , hogy szívesen mennék bugyiban az utcán.
14/14 anonim válasza:
A meztelenség túl van misztifikálva Magyarországon!
A meztelenség nem bűn: ha a Jóisten annak tartotta volna, akkor ruhában születtünk volna!
De mindenki meztelenül jön a világra, mert a Bölcs Teremtő így látta jónak és természetesnek.
Minek vele ellenkezni?
Én nem vagyok szégyellős, számomra a meztelenség nem bűn de nem is erény - egyszerűen természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!