Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki esetleg rajtam kívül, aki imád mesztelenül lenni? :D
Figyelt kérdés
Így olyan szabadnak, könnyűnek és szexinek érzem magam, valamint legszívesebben az utcán is egy szál pici bugyiban járkálnék, ha a legtöbb ember nem lenne ennyire prűd. :D2014. jan. 3. 14:46
1/19 anonim válasza:
Nos, hajrá. Azért készülj fel arra, hogy tél van.
2/19 anonim válasza:
Én személy szerint nem vagyok ilyen stílusú. Inkább ruhában vagyok. De lehet, hogy túl szégyenlős vagyok, hogy másoknak mutogassam a meztelen testem. De mindenki úgy él, ahogy szeret. :)
3/19 anonim válasza:
Ha rajtad a pici bugyi már nem vagy meztelen :)
Sokan szeretünk, nem nagy ügy :)
5/19 anonim válasza:
Én is imádok, de sajnos mostanában szinte sosincs rá alkalom a zuhanyzást kivéve. :( Jó lenne többet nudizni itthon. :D
6/19 anonim válasza:
Hát azért az utcán nem, de pl. pucéran jobban szeretek aludni.
Amúgy az is érdekes, hogy már egy karkötő, nyaklánc, szorosabb ruha is idegesít.
7/19 anonim válasza:
Nudista strandra nem jársz? Jó lenne valaki, akivel járhatnék. :D
8/19 anonim válasza:
Járkálj pici bugyiban, és ezzel tüntess a prűdség ellen
9/19 anonim válasza:
Nem lenne gond a mezteleül flangáló nőkkel az utcán, de akkor mások is akarnának. Ráadásul nem csak jó nők nudiznának, hanem ocsmányak is. Sajnálatos módon vannak emberek akikre nem szívesen néznék véletlenül sem meztelenül és úgy érzem ezzel nem vagyok egyedül.
10/19 anonim válasza:
Ha igy van és tényleg lány vagy, szabadon küldj magadrol szép meztelen képeket nekem priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!