Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki esetleg rajtam kívül, aki imád mesztelenül lenni? :D
Figyelt kérdés
Így olyan szabadnak, könnyűnek és szexinek érzem magam, valamint legszívesebben az utcán is egy szál pici bugyiban járkálnék, ha a legtöbb ember nem lenne ennyire prűd. :D2014. jan. 3. 14:46
11/19 anonim válasza:
akkor én prüd vagyok.. bár otthon szoktam bugyiba lenni de csak ha zuhanyozni megyek.. mások előtt nem -bár kitudja nem e kukkol a szomszéd-ha igen akkor azért van az ezon a sok rémálmos szori meg szemfájás..
13/19 anonim válasza:
Én is sokat vagyok meztelenül. Most is meztelenül ülök a gép előtt. Engem az sem zavar ha mások látnak meztelenül. Ha lehetne mennék úgy az utcára is.
14/19 norbyka28 válasza:
Én nagyon szeretek meztelenül lenni és hála istennek a barátnőm is olyan jó dolog az főleg nyáron de jó az télen is . Látom lány vagy ez olyan jó mert még nem nagyon találkoztam lánnyal aki ilyet írt volna ki. Ilyen lánnyal szeretnék én is barátkozni.
15/19 anonim válasza:
Én is imádok:) sőt így szeretek tenni venn, házimunkát elvégezni. Ha esetleg segítség kell otthon írj:) F
16/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dolog a meztelenség!
Nálunk nyáron itthon szinte mindig mindenki meztelen, és ez olyan szabad érzés. Én nem vagyok szégyenlős, de nem is élek ezzel vissza nyilvános helyen. De nem nagy ügy levetkőzni - Isten így teremtett; miért szégyelljem?
17/19 anonim válasza:
Imádok meztelen lenni. Általában májustól szeptemberig pucéran vagyok itthon, de idén már most is, mert kellemes idő van.
18/19 Kqwert Gábor válasza:
Én is szeretek meztelenül lenni: meztelenül alszom, csak textilmentes helyre járok szaunázni, a lakásban is gyakran vagyok meztelenül, és néha a kertben is. 5-6 éve járok nudizni Berénybe, de idén (egyelőre) nincs hozzá társaságom. :(
Keresnék ehhez (és esetleg meztelen kiránduláshoz) egy hasonló érdeklődésű hölgyet. :) Én 37/F vagyok.
19/19 anonim válasza:
Én is! Ha nem büntetnék, és nem botránkoztatná meg az embereket, nyáron az utcán is egy szál pecsben járnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!