Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beregisztráltam egy társkereső oldalra de nem tudom mit milyen üzennetel írjak rá egy lányra többi lent (ÉRTELMES VÁLASZOKAT FELPONTOZOM/MEGY A ZÖLD KÉZ)?
Itt az a baj hogy már görcsösen állsz hozzá, ezt egy jól megfogalmazott illetve túl jól megfogalmazott üzenetben érezheti is.
Én azt mondom neked hogy, csak írj rá, simán mutatkozz be, írd le hol laksz, egy kevés mondatot magadról, és rd le hogy nagyon szimpatikusnak találod és szeretnéd őt megismerni.
Egy ilyen egyszerű, nem nyomulós, nem agyon erőltetett vagy túl jól sikerült szöveggel elég nagy az esély rá hogy választ fogsz kapni.
Arra sajnos számítanod kell hogy a netes társkeresőkön a lányok többsége nem fog visszaírni, mivel vagy sok levelet kapnak naponta és egyszerűen nem tudnának dönteni, vagy egyszerűen ego növelés miatt használják és tojnak mindenkire, max 2-3 embernek írnak és azokat is hamar lerázzák. Nem általánosítani akarok ezzel, ha esetleg annak tűnik elnézést kérek érte, de én ezt tapasztalom manapság, és ezt is hallom, olvasom vissza több helyen.
Szerintem legyél vicces, sződd bele valami költőiesbe. Valamilyen meseszereplők, állatok.
Ne nyomulj nagyon.
Add önmagad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!