Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha társkeresőn így írom ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn így írom ki a nevet az nem baj?

Figyelt kérdés

Társaim regisztrálni szeretnék és ország-világ előtt nem akarom kiírni az igazi nevem,hanem azt a nevet akarom kiírni,hogy"mogyocsoki"és Ugye fényképet akarok feltenni,ráirni sok csajra,és a csajok Úgyis látják a fotómon,hogy hogy nézek ki és akinek szimpatikus vagyok biztos vissza ír. Gondolom a kinézetemet nézi,nem a becenevem és,ha valakinek megtetszek és egymásnak akkor annak a csajnak Úgyis Megadom az eredeti nevem,de névnek az oldalra nem az igazi nevem írnám ki,hanem ezt a "mogyicsoki" becenevet,ami a volt munkahelyen ragadt rám,mivel csokiraktárban dolgoztam és még pár ember így is becéz.

Szerintetek 31 évesen nem gáz,ha így írom ki?

Úgyis a kinézetem nézi az a csaj akinek szimpatikus leszek,meg hány meg hány embernek van még különb beceneve?

2014. márc. 19. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor lesz gáz ha megismersz valakit és rá kérdez a nevedre, de szerintem gáz mert 31 évesen ilyen nevet kiírni. Egyrészt nem fognak komolyan venni másrészt szimplán gáz.
2014. márc. 19. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Társaim helyett társkeresőt akartam írni lentebb is.

ezt is. Lehagytam: 31/f

2014. márc. 19. 19:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha esetleg másabb becenevet írnék ki ami nem gyerekes?

Nem akarom kiírni az igazi nevem,majd akinek szimpatikus vagyok Úgyis Megadom az igazi nevem.

2014. márc. 19. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam nem lehet. Csak így nem fognak komolyan venni, de elég lesz ha a keresztnevedet ki írod.
2014. márc. 19. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

tényleg komolytalan. DE ha a magadról szóló kisablakban szimpatikusan megmagyarázod, hogy ez miért nem gáz és hogy magadénak érzed, akkor nyertél! bármilyen névvel.

amúgy szokás kérdése. ha mindenki kiírja, csak te nem, akkor nem jó. egy keresztnevet elbír az internet tőled:)

még az is számíthat, hogy a kép, amit kiteszel, hogy mutat emellett a név mellett. lehet, hogy ketten együtt jó páros.

2014. márc. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!