Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dávid,aki nem Dávid kérdése:

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról?

Figyelt kérdés

Múltkor beregisztráltam egyre,mert kíváncsi voltam rá,hogy milyen,de értelmesnek tűnő embert nem igazán láttam rajta.Van aki képet tarhál,miközben 2 szót váltottunk.Szóval olyanok az emberek rajta,mint a húspiacon.

Szerintetek is könnyebb szemtől szemben ismerkedni?

2014. febr. 24. 12:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok,hogy kinek mi az álláspontja.
2014. febr. 24. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Mindig is azt gondoltam,hogy csak legvégső lehetőségként fogok arra fanyalodni,hogy egy ilyen oldalon keressek párt magamnak.Most is ez a véleményem.Maximum akkor fogok ilyen helyre regisztrálni,ha már nem látok más kiutat,addig semmiképpen sem.Megvan róla a véleményem.
2014. febr. 24. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem 3 évnyi nagyon rossz tapasztalatom van, de az igazit mégis ott találtam meg(bár már rég úgy voltam vele, hogy nem érdekelnek az ilyen oldalak és csak néha küldtem egy-egy levelet), de ő is úgy volt vele mint azt előttem szóló, kerülte amíg lehetett és én volt az első akivel találkozott :-)

Az a baj, hogy sokan nem gondolják ott komolyan a dolgokat még a nők sem...

2014. febr. 24. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Termeszetesen a szemelyes megismeresnel jobb ajanlolevel egy kapcsolathoz nincs.

Mai fiatalok viszont nem igy elnek. Fenykepek, 10/10-es osztalyozas, like kedveltseg es bugyuta beszelgetesek alapjan ismerkednek, ami valojaban igen ritkan sikerul.

Tudod, en csak azert mert egy lanynak helyes az arca, jo nagy mellei vannak es divatosan oltozkodik ... szoval hat en nem ez alapjan szoktam randira hivni senkit.

Megismerkedem valakivel ... altalaban belekerulunk valamilyen elethelyzetekbe: beulunk valahova, megnezunk valamit, ellatogatunk valahova, csinalunk ezt-azt. Ez nem randi, ez csak ismerkedes. De az ilyen helyzetekben derul ki, hogy tudtunk-e egyaltalan beszelgetni, talaltunk-e kozos dolgokat magunkban es amugy is, alapvetoen jol ereztuk-e magunkat.

Nos, ez az a pont ahonnan egyaltalan elkezd az ember gondolkodni, hogy mi lenne ha ...

Ezek a tarskereso oldalak egyreszrol kamuk ... azt ir magarol, amit akar ... olyan fenykepet tolt fel, amilyet akar (fo a bizalom) :) Amugy is az ilyen oldalakon sok-sok jelentkezo akad, eleve "megcsalasra" van itelve egy kezdodo kapcsolat, hiszen miert ne reagalna mas jelentkezoknek is, ha mar tarsat keres? Szoval szerintem egy nagy ongol az egesz.

Ez csak a mai, otthonulo es monitor elott kockulo vilag egyik ismerteto jele, ez a tarskeresosdi.

2014. febr. 24. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:

nos, alapból + 1 lehetőség, tehát a baj nem itt van. önmagában nem zárja ki a személyes megismerkedési lehetőséget ...

a baj az, hogy a 90% kamus, eláraszt hamis infókkal magáról, és élvezi az anonimitás nyújtotta garázdálkodási lehetőségeket.

De volt már rá példa h meglepően -és kivételesen- jó arccal találkoztam, kb el se hittem. Ezek általában az elsőre legsemmitmondóbb profilok :D

2014. febr. 24. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Néhány éves tapasztalat kisebb-nagyobb kihagyásokkal tételesen:

-Leginkább bi-, vagy homoszexuális hajlammal rendelkező emberek keresnek maguknak azonos nemű embereket.

-Gyakori hogy párok keresnek maguknak harmadikat, az esetek nagy részében nőt, ritka hogy férfit. Azok a párok akik férfit keresnek, leginkább csak a nő örömére, ritka hogy a biszex hajlamú férfi tag számára.

-Szóló férfit (akinek nincs párja) szinte sosem keres senki, azok a "szóló" nők, akik mégis, többnyire hosszú távra és igen nagy igényekkel.

-A regisztrált tagoknak minimum háromnegyede férfi, ezeknek minimum fele homoszexuális vagy biszexuális, a másik fele párjával keres, vagy egyedül keres párokat, a maradék szerencsétlenül próbálja magát megmutatni a hetero nőknek, hátha egyszer valami sikert ér el.

-A feltöltött képek esetén ritkán vállalják az arcos képet, mégis gyakran ugyanezek az emberek várják el hogy csak arcos fényképpel rendelkezőknek válaszolnak. A válasz általában csak akkor történik meg, ha a kép első benyomásra kellemes.

-Az a gondolat hogy sokan kamusok, ez tévedés. Valóban akadhatnak olyan emberek akik puszta exhibicionista hajlamuk miatt regisztrálnak, de tételesen elmondható, egy újonnan regisztrált nő függetlenül attól hogy milyen külsővel rendelkezik, az első pár hétben naponta 10-20 vagy több levelet is kap. Ezt az irdatlan mennyiséget megunják legtöbben, főleg mert a levelek tartalma kimerül annyiban hogy "Szia, szexi vagy. Van kedved dugni?"

Mindazon tagok akikkel esetleg értelmes levelezést le lehet bonyolítani, gyakran a távolságra, időhiányra hivatkozva nem mernek találkozni. Főleg olyan emberek ők, akik még tapasztalatlanok ebben, vagy valószínűleg amúgy is ismerkedési problémákkal rendelkeznek. (Hát, ezt mondjuk tőlük kell megkérdezni.) Őket nevezik közismerten kamusoknak.

-Néhány homoszexuális vagy bi hajlammal rendelkező férfi regisztrál tényleges kamusként női profillal, ez egyébként egy régi közösségi oldalon is (nem hirdetem melyiken) divattá vált. Céljuk hogy meztelen nőkről készült fényképekkel vissza élve olyan naív férfiaktól csaljanak ki erotikus képeket, akikre ők - homoszexuális hajlamuk révén - izgulnak.

-A legtöbb férfi aki regisztrál, sosem talál magának partnert, hacsak nincs egy párja és vele együtt keresnek harmadikat, főként nőt.

-Legtöbb férfiről a nők előítéletesek, tapasztalataim szerint a képekről való ítélkezés fontosabb mint a profilban rögzített információk.

-A legtöbb nő fél óra alatt találhat magának partnert, ha tudja követni a halomra rajongó, gyakran igénytelen, kulturálatlan, olykor degenerált mentalitással rendelkező, vagy egyenesen - szó szerint - buta férfiak leveleit.

-Férfiak profiljait kevés nő nézi meg, a nők gyakran elfoglalják magukat azzal hogy az őket felkereső tagok között szelektáljanak.

-A nők nagy része élből vissza utasítja az olyanok közeledését akinek csak a farkáról van feltöltve kép. Minimum egy egész alakos és\vagy arcos fényképet várnak, ez alapján döntenek az ismerkedés lehetőségéről.

A fentiek ismeretében döntse el mindenki, mennyire éri meg regisztrálni. Azt gondolom hogy homoszexuális embereknek illetve kalandra vágyó nőknek és pároknak mindenképp, heteroszexuális egyedülálló férfiaknak semmiképp.

2014. febr. 24. 13:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy velem van a baj,de olyan nőt még nem láttam ilyen oldalon,aki vonzott volna,mint ember.Az adatlapok egy részén vagy semmi nincs,vagy csak elvárások.Amikor beregisztráltam,abban a pillanatban elment a kedvem az ismerkedéstől.Akivel szóba elegyedtem az is vagy buta volt,vagy unalmas,vagy bunkó.Szerencsére nem vagyok kétségbeesve,hogy beérjem ilyenekkel.
2014. febr. 24. 14:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, a társkereső oldalak, azon emberek beszélgetőhelye, akik vagy nem kellenek a környezetükben senkinek, vagy nem szeretnének komoly kapcsolatot.

Ha az első verziót nézzük meg közelebbről, arra következtethetünk, hogy ezen emberek csoportjába taroznak a(z)

- agyilag zoknik

- rondák

- idegesítő személyiségek

- pedofilok, homoszexuálisak stb.

-pszichopaták

- egyéb fogyatékossaggal rendelkezők

Így az esély arra, hogy xy találjon hosszab távra kapcsolatot kb. 80-90% (mert ugye vannak, akik találnak, hasonló hasonlót vonz alapon)

A másik kategória a nőcsábász, akiket nem kell bemutatni. Nekik alkalmi kapcsolatra van szükségük, és ugyebár egy elkeseredett nőszemély az internetről olcsóbb, mint egy sarki leány (prostituált).

Konklúziót levonva, a társekeresők hasonló a pszichátriákhoz, annyi különbséggel, hogy a sárga házba nem önszántukból mennek az emberek (többnyire)

Ezzel persze nem arra célzok, hogy nem akadnak ott normális emberek, akik esetében a környezettel van baj, és simán találhatnának maguknak társat, csak az ismerősök nem felelnek meg jogos elvárásoknak, de ez elenyésző kissebbség. (Szép, kerek mondat).

Remélem ezzel nem sértettem meg senki önbecsülését sem. Ezeket a sorokat nem úgy írtam, hogy fel sem néztem ilyen oldalakra, kíváncsiságból felnéztem, ahogy a kérdező is tette, és valószínűleg mások is csináltak már ilyet, hisz ez a társkeresők 4. csoportja a kis fogalmazásomban.

Remélem értelmes választ adtam, a kedves lepontozóknak pedig üzenem, hogy a kérdés a személyes véleményre terjed ki, ettől még lehetünk más véleményen, sőt több verzió is elfogadható ebben a témában.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, élőben könnyebb. Az emberek nehezebben játszák meg magukat, interneten mindenki más. Több szempontból is. Az sem biztos, hogy magáról rak fel képeket, hogy tegyük fel tényleg 24 éves stb. stb.

2014. febr. 24. 16:55
 9/13 anonim ***** válasza:
hát meg tegyük hozzá azt is h igen sok barátnős, heteró srác keres magának fiú partnert a nagy anonimitásban ... ilyennel se egyel találkoztam már. nyíltan nem homulhat, de aztán hétvégente meg "elmegy meccsre", azaz barátnő lepasszolva és a irány a fiúk! ezért is írtam h nagyon vegyes a kép, de meglepő emberekkel akadtam már össze.
2014. febr. 24. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Valóban elsősorban a homoszexuálisok találhatnak itt normális partnert, mert közülük a nem feltűnően melegek, akik szintén férfias megjelenésű és viselkedésű partnert keresnek, csak így tudnak kockázatmentesen (diszkréten) ismerkedni. Nekik "élőben" nincsen olyan lehetősége, mint a heteróknak, hogy leszólítanak egy lányt, szórakozóhelyen flörtölnek... Annak az esélye viszont, hogy két férfi, akikről sosem mondanád meg, hogy melegek, egymásra találjanak személyesen; szinte 0
2014. febr. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!