Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dávid,aki nem Dávid kérdése:

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról?

Figyelt kérdés

Múltkor beregisztráltam egyre,mert kíváncsi voltam rá,hogy milyen,de értelmesnek tűnő embert nem igazán láttam rajta.Van aki képet tarhál,miközben 2 szót váltottunk.Szóval olyanok az emberek rajta,mint a húspiacon.

Szerintetek is könnyebb szemtől szemben ismerkedni?

2014. febr. 24. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Annak az esélye viszont, hogy két férfi, akikről sosem mondanád meg, hogy melegek, egymásra találjanak személyesen; szinte 0"

ezzel nem tudok egyetérteni. én is heteró vagyok, barátnőm van, ennek ellenére, nem látom túl nagy nehézséget abban, hogy egy másik heteró sráccal megismerkedjek egy snassz heteró szórakozóhelyen.

Nem egyszer "elszedtem" már a srácot a bnője mellől, a barátnő pedig természetesen az ég világon semmit se tud ... hát ilyen ez a világ :D

2014. febr. 25. 07:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Hacsak ezt nem valami poénnak szántad, akkor nem tudom, melyik részét nem érted a lényegnek.:D
2014. febr. 25. 08:30
 13/13 anonim ***** válasza:
de most mi ebben a poén? hát kajakra elszedtem ....
2014. febr. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!