Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy végre nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy végre nőként tekintsem rám?

Figyelt kérdés
Egy sráccal 3 éve vagyunk barátságba. Én körülbelül másfél éve többet szeretnék tőle, és ezt el is mondtam neki akkor. Azt mondta, hogy bejövök neki, nagyon szép vagyok, de túlságosan is szeret és tisztel barátként, illetve, ha szakítanánk, nem lennénk újra jóban. Persze elfogadtam, de bennem van a tüske, főleg, hogy minden nap elmegyünk kettesben valamerre. Most például végre bulizni fogunk együtt. Nem tudom, mit tegyek, hogy végre észrevegyen úgy! Mit tegyek pl. a buliban?
2014. ápr. 6. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
smárolj egy tök idegennel, és észre fog venni
2014. ápr. 6. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
 3/12 anonim ***** válasza:
rá kéne nyomulni. ha tényleg jó nőnek tart és nem a saját nemét választja, akkor van esélyed
 4/12 Mr. Truth ***** válasza:
Mutasd meg hogy nem tudsz párhuzamosan parkolni :))
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha magadtól nem megy akkor sehogy.

Téged szeressen ne egy maszkot.

6/12 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk :)
 7/12 anonim ***** válasza:

aaaaaaaaaaa

:D hát ember nőj már fel

2014. ápr. 6. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Kezdj el női ruhákat hordani, drága jó Feri barátom! Az sem árt, ha megváltoztatod a neved mondjuk Franciskára.
2014. ápr. 6. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:

kihivóbb öltözködés, a buliban tessék lassúzni vele (hozzásimulni)

Hajolj le a dekoltázssal előtte, hogy belásson.

És ha igy elő van készítve a terep a bulin a lassúzás közben csókold meg. Lágyan, de mögötte szenvedéllyel.

Ha ezek után nem változik meg a gondolkodása, akkor azt hiszem már nem is fog...

2014. ápr. 6. 21:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha smárolok egy idegen sráccal, az mennyiben befolyásolja ezt a dolgot? (első válaszolótól kérdezem:))
2014. ápr. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!