Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy férfiként vagy nőként feleslegesek vagytok a világban?
Figyelt kérdés
Hogy munkában, baráti körben szükség van rátok, de férfi/női szerepben egyszerűen feleslegesek vagytok.2014. márc. 18. 13:58
2/9 anonim válasza:
Nem, csak azt, hogy jobb lenne a világnak nélkülem.
De elég önző vagyok, hogy ezzel együtt is élek még.
4/9 anonim válasza:
ja...
Pedig mindenki azt mondja, hogy milyen nagyszerű ember vagyok :D
22/F
5/9 anonim válasza:
Igazából az életem egyik területén sem érzem, hogy pótolhatatlan lennék. Mármint a szüleimen, testvéremen kívül másoknak nem biztos, hogy hiányoznék. Ennek ellenére hiszem, hogy nem hiába születtem meg.
Nőként viszont abszolút láthatatlan vagyok, átnéz rajtam a másik nem. 26L
7/9 anonim válasza:
Minden téren fölöslgesnek érzem magam.
24F
8/9 anonim válasza:
mióta megszülettem ezt érzem. Kezdem lesz@rni.
9/9 anonim válasza:
Olyan körülmények közt élek hogy elég sok férfimunkát végzek a ház körül. Emberek közé is ritkán jutok el.így igen, nem érzem magam nőnek inkább valami nemtelen lénynek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!