Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Éreztetek már így?
15/L vagyok és kezdem magam hülyének érezni,mert egy most 18 éves srácba már 4 éve bele vagyok zúgva. Eddig kcsinek éreztem magam hozzá,de most szeretnék lépni valamit felé,na de nem ez a lényeg most :)
Ez mit jelenthet? Mármint 4 éve?! Nem is vagyunk beszélőviszonyban,de akkor hogy lehet az hogy ez nem egy egyszerű fellángolás? Ez idő alatt csak 1 fiú tetszett, na ő csak 3 hónapig (fellángolás volt)
Én azt érem hogy vele akarok lenni, és az is elég lenne egyelőre ha csak rendesen lennénk köszönőviszonyban vagy beszélgetnénk..
igen, voltam így. praktikusság szempontjából mindegy, hogy "fellángolás" vagy "igazi". az lenne a lényeg, hogy beszélj vele, nem? tegyél valamit, először egy gyenge helló is jó lesz.
hogy én mennyi hülyeséget megcsináltam régebben egy hellóért:) nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!