Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ismerőseitek, akik bulikon -alkohol hatására- "össze-vissza" smárolnak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 19:54
21/26 anonim válasza:
Ja és nem gondolnám, hogy undorító vagy mert nem análozom. Miért nem a férfiak dugdosnak répát a s*ggükbe? Én nem akarok magam pelenkázni később. Tudom ha mértékkel csináljuk akkor nem lesz ilyen, de miért undorító az aki a szexben nem csinál olyan dolgot ami nem jó neki? Hát szerintem nem sok párod lehetett eddig, mert aki ilyen emberrel jár az olyan is...
22/26 anonim válasza:
én is csináltam egy bnőmmel, még fiatalabb korunkban(16) nem ittunk sokat, nem tudom hogy jött..........:)
23/L
23/26 anonim válasza:
20:55 Ne csodálkozz ha csak ribancokkal fog összehozni a sors. Aki ilyet csinál az ringyó.
24/26 anonim válasza:
Nos ...eddig 2x volt olyan h buliban smároltam csávóval....de az részben persze azért is volt mert ittam,hatására talán mondhatom h bátrabb lettem...de hozzá kell tenni h nagyon bejöttek,és azóta is jóba vagyok velük,ha nem is lett semmi komolyabb:)
25/26 anonim válasza:
Én 16 évesen nem dicsekednék azzal, hogy milyen hatással van rád a pia (valamelyik válaszolónak üzenem). Annyira vicces, amikor a sulimban a kis gólyák előadják, hogy mekkora nagylányok, meg nagyfiúk, de nem egészen fél éve mért telesz*rt gatyával jöttek felvételizni. Elég vicces :)
26/26 anonim válasza:
VANNAK MÉGHOZZÁ NEM IS KEL HOZZÁ ALKOHOL
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!