Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan ismerőseitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan ismerőseitek, akik bulikon -alkohol hatására- "össze-vissza" smárolnak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 19:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%
Igen vannak, és semmit sem érnek.
2009. dec. 19. 20:09
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
Vannak. És nagyjából 13-14 évesek. :) Vicces.
2009. dec. 19. 20:09
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Vannak bizony. Nyáron is,elmentem gólyatáborba,mikor visszajöttem barátném azzal dicsekedett hogy úgy beb-szott hogy lesmárolt valakit csak nem tudja kit... (14 éves a csaj)

15/L

2009. dec. 19. 20:14
 14/26 anonim ***** válasza:
37%

vannak... nem érdekel, ha nekik ez jó csinálják.

nekem bőgőgörcseim vannak és a hányásomba fetrengek.

melyik jobb? :'D

16/L

2009. dec. 19. 20:20
 15/26 anonim ***** válasza:
28%
Vannak, fiúk és lányok egyaránt, egy ismeretlen ellentétes neművel aki hasonló korú mint ők simán smárolnak.
2009. dec. 19. 20:26
 16/26 A kérdező kommentje:
De a kérdés? Szal nem azért smárolnak ilyenkor, mert tetszik az illető, csak mert "ez a ma divata"?
2009. dec. 19. 20:30
 17/26 anonim ***** válasza:
41%
a ma divata, igen. tömegeffektus.
2009. dec. 19. 20:35
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
Akiket én ismerek ők azért smárolnak mert tetszik nekik az a lány/ fiú.
2009. dec. 19. 20:45
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

Pontozzatok le nyugodtan. Ezért a megjegyzésemért az fog járni, ebben biztos vagyok.

Van akinek tényleg ez a normális, de miért? Ugyanúgy ahogy normális pl. az anális szex, az orálisról tényleg nem mondok semmit, mert megköveztek. Mindenesetre, ha a lány, csak egy egyszerű hüvelyi úton történő szeretkezésre vágyik, azt ott kell hagyni, mert milyen undorító, maradi, prűd, idióta. Az ilyen nem is nő!! Szörnyű!

Ugyanígy van ez a discoban smárolással is. Ha van kapcsolatod, ne csináld, érthető. ha viszont nincs, ezt tudják rólad, az összes többi talál partnert, egyedül maradsz akkor mit teszel? Hagyod, hogy valaki megcsókoljon, mert a tánchoz ez jár. Vagy otthagy, aztán a következő táncpartner is, és támaszthatod a falat. Jó buli lesz!Elhiheted! Lehet magyarázkodni, hogy akkor olyan társasággal kell menni. Nos, olyanok is otthagynak másért, akikről nem is gonddolnád soha.

A fiúk legalábbis megkövetelik a csókot. Most már a lányok is, könnyen lehet, hogy hasonló okokból. Tiéd a döntés, amikor egyedül vagy. Próbálod jól érezni magad, alkalmazkodni a többiekhez, vagy menj haza, ne bulizz, olvass egy könyvet.

Mi a megoldás? Ha a pároddal mész bulizni.

2009. dec. 19. 20:55
 20/26 anonim ***** válasza:
55%
Ilyen okosoknak nem tudok mit mondani. Csak egy megjegyzés. Én egyik buliban sem csókolóztam senkivel és mégis jól érzetem magam, nem voltam egyedül. Nem azért megyek a buliba hogy együtt legyen valakivel, így ha egy tánc után elhúz mert nem csókolózom vele, akkor van ott más is akivel lehet beszélgetni, táncolni. De mondjuk nem is pórálkozott senki smárolni, más lányokkal sem... Sőt többet mondok. Az se érdekelte őket hogy nem iszom. Nem közsítettek ki, nem néztek le, megkérdezték kell-e, mondom, és ennyi. Ők aztán berúgtak, de akkor sem maradtam egyedül... Amúgymeg én inkább zenéért megyek buliba, pasizni nem ott akarok.
2009. dec. 19. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!