Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ismerőseitek, akik bulikon -alkohol hatására- "össze-vissza" smárolnak?
Vannak bizony. Nyáron is,elmentem gólyatáborba,mikor visszajöttem barátném azzal dicsekedett hogy úgy beb-szott hogy lesmárolt valakit csak nem tudja kit... (14 éves a csaj)
15/L
vannak... nem érdekel, ha nekik ez jó csinálják.
nekem bőgőgörcseim vannak és a hányásomba fetrengek.
melyik jobb? :'D
16/L
Pontozzatok le nyugodtan. Ezért a megjegyzésemért az fog járni, ebben biztos vagyok.
Van akinek tényleg ez a normális, de miért? Ugyanúgy ahogy normális pl. az anális szex, az orálisról tényleg nem mondok semmit, mert megköveztek. Mindenesetre, ha a lány, csak egy egyszerű hüvelyi úton történő szeretkezésre vágyik, azt ott kell hagyni, mert milyen undorító, maradi, prűd, idióta. Az ilyen nem is nő!! Szörnyű!
Ugyanígy van ez a discoban smárolással is. Ha van kapcsolatod, ne csináld, érthető. ha viszont nincs, ezt tudják rólad, az összes többi talál partnert, egyedül maradsz akkor mit teszel? Hagyod, hogy valaki megcsókoljon, mert a tánchoz ez jár. Vagy otthagy, aztán a következő táncpartner is, és támaszthatod a falat. Jó buli lesz!Elhiheted! Lehet magyarázkodni, hogy akkor olyan társasággal kell menni. Nos, olyanok is otthagynak másért, akikről nem is gonddolnád soha.
A fiúk legalábbis megkövetelik a csókot. Most már a lányok is, könnyen lehet, hogy hasonló okokból. Tiéd a döntés, amikor egyedül vagy. Próbálod jól érezni magad, alkalmazkodni a többiekhez, vagy menj haza, ne bulizz, olvass egy könyvet.
Mi a megoldás? Ha a pároddal mész bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!