Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire ronda fiúnak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda fiúnak lehet valaha barátnője? (lent)

Figyelt kérdés

Csak felsorolás: Vékony fehér bőr anyajegyekkel,kisfiús arc,kerek fej,elálló fülek,kerek szem ritkás pillákkal,magas homlok,keskeny vállú és széles csípőjű nehezen izmosodó alkat (vacak arányok),vékonyszálú haj.

Kb a tükör eltörik ha belenézek.

Próbálok magamon változtatni minden erővel,kondi,fodrász,kozmetikus,táncolok,igényesen öltözök stb. de még így is kva ronda vagyok..lehet így barátnőm valaha?

18/F

2014. ápr. 6. 20:37
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Örülök, hogy minden fiúnak/férfinak az a véleménye, hogy nincs olyan lány, akinek nem a külső számít. Én tudom, hogy vannak nők, akiknek a személyiség az első, az ellenkezőjéről meggyőzni nem lehet, csak gondoltam, megosztom az olyan elkeseredett emberekkel, akik már kezdik elveszíteni a reményt, hogy találjanak egy normális lányt. Mert nem egyszerű, ez tény, de még kevesebb olyan férfira lehet bukkanni, akinek nem számít a kinézet. Hiszen melyik srác megy oda egy igazán csúnya nőhöz? Senki. Egy nem túl szép fiúnak még lehet esélye, ha már elkezd beszélni egy lányhoz, de akit soha nem fog megkörnyékezni senki, nincs túl sok lehetősége.
2014. ápr. 13. 22:59
 22/22 anonim ***** válasza:
Rám sokan mondták, hogy szép vagyok( nem egó). Van a gimiben egy srác... TÖK RONDA! Tényleg de halálosan belezúgtam! Ilyen a külseje:szőke, magas 180+centi,nagy sárgás fogai vannak, de állati a humora....esküszöm... imádom a személyiségét... Csak az a baj h mindeen csajnak ő kell. Csúnyának, széplánynak... egyaránt! :(
2014. okt. 14. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!