Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos igy vélekedni a nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos igy vélekedni a nőkről?

Figyelt kérdés

egy átlag nőt nem tartok semmire mert zülöttnek tartom ,

inkább a prosti mint egy átlagnő,mert olyan fertőbe nem súlyedek amit ők csinálnak diszkóba stb... én erkölcseimbe ez nem fére bele inkább prosti

2014. ápr. 5. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az gondolsz amit akarsz, úgysem érdekelsz senkit.
2014. ápr. 5. 15:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
te bolond vagy.. a prosti mivel erkölcsibb mint 1 átlagos lány? Azzal, hogy őt napi 4en 5 en dugják meg vagy mi? XD
2014. ápr. 5. 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
A te dolgod, a te véleményed. Fogalmazzunk úgy, hogy jogod van a véleményedhez de felesleges belemenni ebbe az annyiszor lejátszott vitába...
2014. ápr. 5. 15:20
 4/16 anonim ***** válasza:
És mi köze van az "átlag nő"-nek a bulikon prostit játszó néhány nőhöz? Csak mert elárulom, nem ők vannak többségben, csak rájuk van igény.
2014. ápr. 5. 15:23
 5/16 A kérdező kommentje:
rájuk van igény kiknek egy pár drogos idiótának csak minket nem vesztek észre
2014. ápr. 5. 15:24
 6/16 A kérdező kommentje:
mert nekik nagyobba dumájuk
2014. ápr. 5. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Sehogy sem jogos vélekedni egy egész nemről.

Amúgy meg a többik dolgot kikérem magamnak.

2014. ápr. 5. 15:39
 8/16 Költőnő? ***** válasza:

Szted ez az átlag?:)

Ujajj :))

2014. ápr. 5. 15:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem járok disco-ba, nem sok pasi volt az életemben úgy elgyáltalán. És elárulok egy titkot, sokan vannak még így.

Te viszont kérdező korlátolt és primitív vagy ha minden nőt pár indivídum alapján ítélsz meg. Az én erkölcseimben a prosti eléggé az alja a női nemnek, de még őket sem ítélem el mivel nem ismerem a körülményeiket.

Hogy jogos-e így vélekedni szerintem nem, azontúl marha is vagy kérdező de ha téged az tesz boldoggá, hogy a saját elégedetlenséged az általad irigylet vagy lenézett nők pocskondiázásával töltöd egészségedre. Engem nem érint.

2014. ápr. 5. 15:54
 10/16 A kérdező kommentje:
mindegyiknek van lezbi hajlama és mindegyik smárol más csajokkal
2014. ápr. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!