Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne lemondani a nőkről?
Sajnos semmi sikerélmény nem ért az élet ezen területén.Tisztában vagyok(tisztába tettek)azzal kapcsolatban,hogy mennyire is előnytelen külsőm van.A felszínes nők átnéznek rajtam,sőt ki is nevetnek,míg a rendes,aranyos lányok barátként tekintenek rám az első pillanattól kezdve.
Próbáltam nagyon igényes lenni,gondoltam hátha ez segít.Divatos és (sajnos) drága ruhákra költöttem el a pénzt,elkezdtem egy éve edzeni és szinte tömni magamba a kaját,még ha nem is kívántam(persze nem sok változást hozott),új frizurát vágattam és kéthetente jártam fodrászhoz,a bőrhibáimat kezeltettem kozmetikussal,többféle dezodort és parfümöt kezdtem el használni,reggelente hosszú időt eltöltöttem a tükör előtt,hogy a lehető legtöbbet kihozzam a külsőmből,de továbbra is semmi eredmény.Ma már eljutottam arra a pontra ,hogy feladtam.A kondibérletet nem vettem meg,a drága ruhákat kidobtam,reggel nem mosakodtam és fésülködtem meg.
azzal hogy magadra húzol egy olyan külsőt amit utálsz csak megnehezíti az életed, ki az aki úgy akar élni hogy utálja ezt a sok szirt szart amit leírtál? ahogy kivettem az írásodból te se szereted, akkor ne csináld!
Ha pedig nem vagy meleg ne mondj le a nőkről, csak kitartás majd jön valaki, próbálj meg természetes lenni!
sok sikert!
Először is: mosakodni, fésülködni nem mások miatt kell, hanem alapvető emberi higiéniai tevékenység. Tehát magaddal cseszel ki, ha elhanyagolod magad és ápolatlan leszel.
Másodszor: nem kell soha senkinek elhinni semmit (hogy ronda vagy stb)
Harmadszor: Nem felszínes nőknél kellene próbálkozni, hanem esetleg olyanokat észrevenni, akik a háttérbe vannak húzódva, mondhatni átlagos lányok (amúgy ők a legcsinibben szerintem).
Negyedszer: Ne lény túl nyájas velük, mert akkor buzybarátnak gondolnak. Merd felvállalni ha kell vicces formában, hogy hűha, de megcsinálnálak. :D Éreztesd velük, hogy farkad van, nem leánynak neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!