Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom undorítónak?
20. azért fáj neki, mert vele meg nem
2014. ápr. 4. 23:29
22/31 A kérdező kommentje:
Lehet nyugodtan poénra venni.. de ha majd a Ti lányotok lesz 15 éves és Őt fogják megfektetni 22 éves vagy annál idősebb pasik lehet nem fogjátok elhülyéskedni.. ;) Bár az ilyen analfabétáknak nem biztos, hogy lesz családjuk
23/31 A kérdező kommentje:
Nekem nem fáj :) volt már nálam 2 évvel fiatalabb barátnőm is.. De vele még se volt az mint mondjuk a saját korosztályommal.. Azok szinte még gyerekek.. De igazad van kettőn áll a vásár de ha egy 15 éves hiszékeny lánynak ígérsz szépet jót hidd el, hogy hamar szétteszi a lábát első alkalommal utána meg elfog zárkózni a fiúk elől mert azt fogja hinni, hogy Ők is csak ki akarják használni..
neked nem lesz aoz szexelni kellene :O
2014. ápr. 4. 23:34
nem azt mondom, hogy nincs igazad, de miért kell játszanod itt a megváltót?
vannak ennél szarabb dolgok is a világon, ami ellen szintén nem tehetünk semmit, azokról mikor fogsz kérdést kiírni?
2014. ápr. 4. 23:35
26/31 A kérdező kommentje:
27/31 A kérdező kommentje:
Kedves # 25. Én nem játszom a megváltót csak kíváncsi voltam, hogy mit gondoltok arról, hogy egy 22 éves "férfi" kihasznál egy 15 éves lányt csupán 1 alkalmi szexért.. Ha ennyire viszket a fasza menjen el örömlányhoz.. :)
ne hogy már te mondd meg egy nálad idősebbnek, hogy mit csináljon, lol...pont te magad írtad h 15 éves csajod van...nálunk 17 évesen gáz volt az a 2 év is, lenézték az ilyet, aki fiatalabbal kezdett...ma meg 13-14 éveseknél alap a smink, meg pics.anadrág, miegymás...volt egy osztálytársnőm, akire előszeretettel dudáltak kamionosok, ha a járdán sétált,mert úgy öltözött..
-szerinted milyen az a csaj, akit megkap innen egy random arc? nem hinném, hogy irigylésre méltó/szép ...sokkal inkább naiv/ostoba s nem egy szépségkirálynő
-mellesleg abban igazad van, hogy gáz, undorító egy liliomtipró...de ha 2őn áll a vásár, akkor sztem semmi közünk, hozzá h másoknak mi a jó
2014. ápr. 4. 23:44
29/31 A kérdező kommentje:
Várjál. 1 csak volt. 2 Ez az nálatok ez még gáz volt de a mostani fiataloknál ez már megszokott.. Lehet, hogy 10 év múlva már a 10 éves kislányok is szexelni fognak de az még messze van.. Én szerintem egy 22 évesnek nem kéne kikezdenie egy nála 7 évvel fiatalabb lánnyal.. De ők tudják.. Engem ez csak érdekelt, hogy a társadalom többi tagja mit gondol erről :)
2014. ápr. 4. 23:51
Kapcsolódó kérdések: