Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én tartom megbocsáthatatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom megbocsáthatatlannak és undorítónak a megcsalást?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy sokan, hozzám hasonlóan, nagyon érzékeny lelkek és ha szerelmesek valakiben, elvárják, hogy az csak rájuk vágyjon. Személy szerint én elfogadhatatlannak tartom a megcsalást.
2009. jún. 20. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedül. Persze vannak olyanok is akik megbocsájtsák, mert hát "pasiból van".:S

De ez hülyeség szerintem! A megcsalás részemről is megbocsájthatatlan.

2009. jún. 20. 15:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Elég csúnya dolog...ezt nem is vitatom.Na de gondolj csak bele,vajon hány olyan ember van aki megcsalta a párját és sosem mondta el?És hány olyan ember van aki sosem mondta el és még mindig együtt vannak?Közben a másik fél meg nem tud az egészről semmit.A variációk:valamilyen érdek háttér áll a dolog mögött a megcsaló fél részéről ,esetleg azzal az elmélettel rendelkezik "bizonytalant a bizonytalanért soha"(de azért a fusi munkát elvégzi) vagy pedig ugyan megcsalta a párját és tudja nagy butaság volt,de szereti és nem akarja elveszíteni.

Nos...arra akarok kitérni,hogy ha mégis elmondja a kis kiruccanást akkor a variációk amiket leírtam bukta...mert azért a többség nem bocsájt meg.És az utóbbi variációnál néha lehet,hogy meg kellenne bocsájtani.

2009. jún. 20. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
én nemvagyok érzékeny, nekem a büszkeségem nemhagyja h megcsaljanak és megbocsássak. persze bántana a dolog, de büszkeségből sosem bocsájtnék meg neki.
2009. jún. 20. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:

szerintem ezt nem lehet ennyire feketén-fehéren. persze, hogy nem szép dolog, de sok mindenen múlik.

1. ha megcsalás van, ott nem csak az egyik fél a hibás szerintem. a másik is tehet róla h a párja miért fordult más felé

2. nem mind1 szerintem az sem, hogy hányszor meg milyen körülmények között. a rendszeres megcsalás az szerintem is megbocsáthatatlan, de pl egy egyszeri, mondjuk ha alkohol is volt a dologban, az még nem végzetes. akkor lép életbe az 1. pont, hogy miért is, mi volt a baj, stb. ha egyszeri, én megbocsátanék, de ha megismétlődik akkor már nem

2009. jún. 20. 16:12
 5/14 anonim válasza:
Én kint dolgoztam, hogy legyen pénzem és ha hazajövök el tudjak kezdeni élni ( nah nem is ez a lényeg) közben a barátnöm akkor volt föiskolán első éves.Amig én kint voltam hogy dolgozzak esetleg még a jövönkért is Ő megcsalt itthon,mikor felhivtam és megtudtam összetörtem, de felálltam és azt mondtam egy ilyen gerinctelen ember nekem nem kell. Hazajöttem ugye volt pénzem vissza akart jönni, kuncsorgott, visszaengedtem egy éjszakára és mikor felkeltem reggel megmondtam Vége. Szerintem megérdemelte. Szóval szerintem megbocsáthatatlan.Én is csaltam meg bnöm de őt nem szerettem akit igazán szerettem nem csaltam meg amig valóban szerettem és szerintem aki egyszer megcsinálja az az esetek 85%-an ujra megcsinálja hiszen ugy van vele hogy egyszer megbocsátott akkor másodszor is.
2009. jún. 20. 16:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Én meg azt bírom, amikor valaki azt mondja, hogy "alkohol volt a dologban". Szerintem ez a legszánalmasabb kifogás. Ugyanis részegen a valódi érzelmek felerősödnek, ha igazán szeretsz valakit, akkor ittasan minden percben eszedbe jut és még jobban szereted. Szóval...
2009. jún. 20. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:

1612-es vagyok. utolsónak: ez így igaz, de ha egy kapcsolatban minden tök jó, meg full szerelem és boldogság akkor miért lenne megcsalás? meg pia hatására azért az is jobban előjön, h de jó lenne az a valami, ami a kapcsolatban hiányzik.

én sem írtam h az alkohol mentség lenne, v rá lehetne fogni csak arra, de az szerintem a megbocsátható kategória ha valaki 1x, csak 1x, akár alkohol mellett akár anélkül félrelép. nálam sme befolyásolna az alkohol.

2009. jún. 20. 17:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem konkrétan úgy kellene megfogalmazni, hogy ha valaki szerelmes, akkor elvárjuk hogy csak egyetlen emberre vágyjon.

Aki megcsal valakit, az eljátszotta azt a lehetőséget, hogy életük végéig együtt lehessenek, és ez örökre szégyenfolt marad a lelkén, és nem csak neki, a másiknak is. Aki szerelemben megcsalja a párját, az onnantól nekem nem a párom.

Szóval tökéletesen egyetértek a gondolattal.

2009. jún. 20. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
az egész attól függ hogy milyen megcsalás? lelki vagy testi...
2009. jún. 20. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled, én is undorítónak tartom, ha egy csaj akár csak csókkal megcsal akkor ennyi, az embert a tettei jellemzik és aki megcsal valakit az olyan is.
2009. jún. 21. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!