Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most őszintén, nem mindegy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, nem mindegy?

Figyelt kérdés
Többen írják itt, hogy nem csoda, ha a panaszkodók nem kellenek egy lánynak sem, mivel ez a stílus senkinek sem jön be. Csakhogy nem az okozat volt elsőnek, hanem az ok. Ha valaki normális, szolid életet él és nem ő társaság közepe, akkor is megtalálják és ezt már nem egy embertől hallottam. Akkor meg nem mindegy, ha leírja a tapasztalatait, minthogy csendben marad és ugyanaz a helyzet körülötte?

2014. ápr. 4. 22:07
 1/3 Költőnő? ***** válasza:
Mkinek vannak/voltak/lesznek lesújtó tapasztalatai. Picsogni is lehet ideig óráig. Azonban a konstans picsogás lehúz, kiábrándít és kicsit sem konstruktív. Sőt
2014. ápr. 4. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Elkezdtem aktívan használni itt a picsogni szót és egyre többször látom vissza. :D Na de mindegy nem értem mit akarsz mondani e nem is érdekel, ne picsogj. :D
2014. ápr. 4. 23:47
 3/3 Költőnő? ***** válasza:

Nálunk a baráti körben évek óta kedvelt szó:)

Remekül lefedi azt, amikor vki kicsit siránkozik, de még nem rinyál :)

Mi legalábbis így használjuk évek óta:)

2014. ápr. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!