Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a távolság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a távolság a probléma?

Figyelt kérdés
megismerkedtem egy sráccal, aki nem éppen a szomszédomban lakik, természetesen többször is találkoztunk már , együtt voltunk és elég közel kerültünk egymáshoz, de amikor chaten beszélünk teljesen más mint élőbe..én elég érzékeny típus vagyok és ez nagyon bánt, nem értem miért van az hogyha együtt vagyunk akkor happy van de ha nem akkor meg egy sima barátként beszél velem és múltkor mondtam neki mennyire hiányzik, erre ő azt mondta ne mondjak neki ilyet mert ez kellemetlen, de előtte egy nappal meg együtt aludtunk stb...most ez mit jelent? tudom hogy nem használ ki mert alapból nagyon kedves , jól nevelt srác és nem egy két hónapja ismerjük egymást! távolság miatt van ? vagy én rontom el azzal hogy mindig elmondom neki hogy mennyire hiányzik ?

2014. ápr. 3. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szex utan valtozott meg a srac?

Ha igen akkor valoszinuleg nem tul szerelmes.

Mert a szerelem kijott a farkan.

De mi szamit tavolsagnak..?

Itt nem hiszem h te vagy a hibas

2014. ápr. 3. 23:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából nem azután, amikor együtt vagyok tényleg szuper minden, de ha hazamegy utána teljesen más és sokat vitázunk emiatt, hogy miért van ez, de nem mondd rá semmit

200 km

2014. ápr. 3. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Mintha a 4évvel fiatalabb énem írta volna ki ezt a kérdést. Nyugi, Ő ilyen típus... ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Csak így próbálja elnyomni magában a távolság miatti rossz érzést.

N

2014. ápr. 3. 23:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem úgy van ahogy mondod:) de félek, hogy elveszítem, mert nem tudunk minden héten találkozni és sok veszekedés van emiatt,néha úgy érzem, hogy csak barátként tekint rám még a dolgok megtörténte után is, és valamikor ezt el is mondja, de néha rácáfol, és nehezen igazodok ki rajta..tanácstalan vagyok
2014. ápr. 4. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:

hasonlo szitu,ha gondolod irj

L

2014. ápr. 4. 08:43
 6/6 A kérdező kommentje:
írtam:) ha valakivel hasonló történt, írhatna nekem, jó lenne kicsit beszélgetni
2014. ápr. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!