Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Barátság vagy lépjek, szerethe...

Barátság vagy lépjek, szerethet ő engem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal, csak barátságot akartam kihozni, mert eleinte nem is tetszett nekem. Azért ismertem meg, mert annak a lánynak volt a közelébe aki tetszik nekem, sőőt én is tetszettem még anno neki. Azzal a lánnyal már nem lesz semmi sajnos. Akivel megismerkedtem az tudja hogy nekem az a lány tetszik, de azt nem tudja, hogy már nem is. Viszont neki meg egy másik fiú tetszik, akiért fut, és az a fiú mintha akarná is, de mégsem. Szerintem nem nagyon érdekli azt a fiút ő. Sajnos idővel megtetszett a lány nekem, beleszerettem. Most persze nem mondom el neki, mert barátok vagyunk meg minden. Nagyon sokat hülyéskedünk, facebookon szíveket küldünk egymásnak amikor egymást oltjuk, meg ilyenek. A szomszéd városba lakik. Jövőben én ott sulizok ezért nem lenne akadály ez sem. Mit tegyek? Lépjek felé? Felvettem a barátnőjével is a kapcsolatot, ő szerinte van esélyem nála, de ott az a fiú is. Felejtsem el? Vagy mit tegyek? 14F

2013. máj. 27. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed!!! Sok!
2013. máj. 27. 15:18
 2/11 A kérdező kommentje:
De az a fiú tetszik neki, és azt mondta hogy, még nem ismeri, de jófejnek tűnik
2013. máj. 27. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Siman van esélyed!! Lehet h ő is pont ezen agyal h mit csináljon. Először mond meg neki h neked már nem jön be az a csaj.
2013. máj. 27. 15:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Finoman közöltem most vele, ő meg azt írta, hogy ma reggel látta suliba menni...Nem tudom.. legalább már ezt is tudja, de ő arról a fiúról nem fog leakadni! Nem is ismerik egymást, de a fiú már megkérdezte tőle, hogy szűz-e...és elmondta a fiú, hogy ő már nem. Tuti, hogy csak dugni akarja, és én pont ez nem akarom :/
2013. máj. 27. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet h a csajnak aki tetszik neked, csk most jön be neki az a fiú, mert jól néz ki...két hónap és rá jön h te kellessz neki ( persze ez nem biztos, ez csk egy lehetőség)
2013. máj. 27. 15:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges, de nem akarok remélni már... most jönnek a vizsgáim, aztán lépjek ?
2013. máj. 27. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Beszélj vele!! Ha azt mondja bocs nem, akk meg probáld meg elfelejteni. Legalább tudod h tovább kell lépned
2013. máj. 27. 17:19
 8/11 A kérdező kommentje:
De akkor már nem lesz a barátom, másképp tekint rám..
2013. máj. 27. 19:07
 9/11 Polipop válasza:

Beszélj a sráccal! Ha már ilyeneket kérdezget a barátodtól (úgy értve a lánytól), abszolút barátilag megkérdezheted a csávót, hogy csak dugni akarja-e, és ha igen, tudja-e, hogy egy gerinctelen barom.

És így a barátságotokat sem feltétlenül veszíted el. A csajszi meg előbb-utóbb rájön majd, hogy te kellesz neki, és ezt nem csak úgy mondom, azért a lányok leginkább akkor beszélnek fiúkról fiúknak, ha féltékennyé akarják tenni őket.

2013. máj. 31. 11:26
 10/11 anonim válasza:
Van esélyed! Dumálj a csajjal próbáld neki egy kicsit jelezni hogy akkor most mi is van.Amúgy meg a csajszi ha megtudja hogy csak ki akarja használni a pasi őt akkor szarni fog rá legalább is így logikus.Annak a gerinctelen baromnak olvass be ez is egy plusz pont neked.Amúgy meg sztem a csaj is beléd van esve csak ugyanezen rágódik mint te.Sok sikert! 14/L
2013. máj. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!