Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit hozhat így a jövő? Hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hozhat így a jövő? Hová tartok így? Nem egyszerű a történet, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés
Van egy lány akinél évekig próbálkoztam, nem is azzal, hogy egy pár legyünk, de legalább szóba álljon velem. Egy darabig jóban voltunk (legalább is én azt gondolom), de bevallottam neki, hogy érzek iránta valamit és onnantól kezdve menekült előlem. Rengetegféle módon próbálkoztam nála, többnyire semmi reakció és később is csak annyi, hogy hagyjam békén, ne zaklassam. Nem akartam mást, csak őt még ha csak barátként is, de elveszíteni képtelen voltam. Ennél többet sosem mondott, ezt is csak sms-ben ... de én képtelen voltam csak úgy feladni, hát addig próbálkoztam amíg egyszer felvette a telefont és leordította a fejem. Ő azt mondta, hogy hagyjam végre békén én azt, hogy ha tényleg ezt akarja úgy teszek. Akkor darabokra estem, úgy érzem mintha fejbe vágtak volna. Közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, de akkor este bőgtem mint egy gyerek és azóta mintha kivágták volna a szívem, egyszerűen nem érzek semmit ... csak ürességet. Mi lesz ezután? Eddig fájt piszkosul, de valahogy ettől az ürességtől jobban megijedtem. Mi lesz ezek után szerintetek?
2009. dec. 18. 23:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

hallod amúgy te most mi a jóistent szeretnél bemagyarázni? hogy zaklattad, de csak mert így volt szükséges? ennyi erővel a gyilkos is csak azért öl, mert ,,vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet nyugton maradni".

nőjél már fel!

kész, ennek a dolognak annyi! a lány azért nem tette egyértelművé előtte, hogy nem kellesz neki, mert nem akart megbántani. nagyon jól tudom, hogy megy ez, mivel lány vagyok, és már kerültem hasonló helyzetbe, pontosan tudom, milyen, amikor egy szerencsétlen belém van zúgva, de nem akarom megbántani, ezért inkább húzom-halasztom, barátként próbálom kezelni és próbálom nem észrevenni a más irányú közeledését, amit ő persze csendes bátorításnak vél és bumm, már nyomul is ezerrel, de még mindig nem akarom tisztázni a helyzetet, mert nem akarom megbántani és/vagy még mindig úgy gondolom, hogy barátok lehetnénk, de közben egyre jobban idegesít a gyerekes rajongása, és abban a pillanatban, hogy a rajongóból zaklató lesz, az összes felgyülemlett idegességet ráborítom és leordítom a fejét, hogy hagyjon békén, undorít a görcsös ragaszkodása..

szóval most megpróbáltam felvázolni, mi játszódott le annak a lánynak a fejében. vagy elfogadod, vagy nem, bár úgysem fogod, mert látom mindent kimagyarázol valami hülye ürüggyel: ,,azért zaklattam, mert szerettem", stb.

és mi az, hogy küzdöttél érte? lehet, hogy megtetted, viszont attól szánalmassá vált az egész, hogy amikor egyértelműen eljött a vereség pillanata, képtelen voltál feladni..

2009. dec. 26. 01:22
 22/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló, te nagyon el vagy tévedve. Ha barátok tudtunk volna maradni vele miután bevallom, hogy érzek valamit nem lett volna semmi baj, de utána levegőnek nézett, úgy bánt velem mint a szeméttel. Szerinted azért mert nem akart megbántani? Tényleg ilyen hülyék a nők szerinted? :D Szerinted én most be akarok valamit magyarázni magamnak? Tudom, hogy nem kellettem neki mint férfi és ezt felfogtam, de hogy barátként miért bánt így velem ... Szerinted azért mert nem akart bántani? (tudom, hogy kérdeztem már, de ez baromság) Egyszer msn-en még azt is a fejemhez vágta, hogy nem érdekli mit vergődök ...

Hogy miért kellett ennyit zaklatnom? Hogy végre mondjon valamit, mert addig nem tudtam békén hagyni amíg az volt róla az utolsó emlékem, hogy kedvesen mosolyog rám és a szemébe nézve úgy érzem nekem semmi más nem kell már.

Sajnálom, ha szerinted a szerelem egy "hülye ürügy", majd talán egyszer te is megérted. Kívánom neked, hogy ne így kelljen megtapasztalnod!

2009. dec. 26. 10:24
 23/26 anonim ***** válasza:

én az utolsó válaszlóval vagyok. a csaj meg azért néz levegőnek barátként is, mert fiú lány között nincs barátság. aztán te minek akartál vele barátkozni ezek után? mazopista vagy? ez olyan lett volna, mint kívülről nyalni a befőttes üveget. csak szenvedtél volna. én se lettem volna ezek után a barátod

21/L

2009. dec. 26. 15:54
 24/26 A kérdező kommentje:
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Nekem vannak lány barátaim, nem is egy és nagyon jól el lehet velük beszélgetni. De szerinted ha
2009. dec. 26. 19:20
 25/26 A kérdező kommentje:
... szóval ha egy fiú és egy lány jóban van és néha beszélgetnek akkor az csak azért van mert az egyik akarja a másikat? Talán ezért van a sok idióta vadbarom aki azt sem engedi a barátnőjének, hogy szóba álljon bárkivel is.
2009. dec. 26. 19:22
 26/26 anonim ***** válasza:
nem is hinnéd hányan gondolkoznak így. de akkor is csak szenvedtél volna uh jobb is, hogy nem találkoztok. keress más lányt
2009. dec. 27. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!