Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit hozhat így a jövő? Hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hozhat így a jövő? Hová tartok így? Nem egyszerű a történet, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés
Van egy lány akinél évekig próbálkoztam, nem is azzal, hogy egy pár legyünk, de legalább szóba álljon velem. Egy darabig jóban voltunk (legalább is én azt gondolom), de bevallottam neki, hogy érzek iránta valamit és onnantól kezdve menekült előlem. Rengetegféle módon próbálkoztam nála, többnyire semmi reakció és később is csak annyi, hogy hagyjam békén, ne zaklassam. Nem akartam mást, csak őt még ha csak barátként is, de elveszíteni képtelen voltam. Ennél többet sosem mondott, ezt is csak sms-ben ... de én képtelen voltam csak úgy feladni, hát addig próbálkoztam amíg egyszer felvette a telefont és leordította a fejem. Ő azt mondta, hogy hagyjam végre békén én azt, hogy ha tényleg ezt akarja úgy teszek. Akkor darabokra estem, úgy érzem mintha fejbe vágtak volna. Közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, de akkor este bőgtem mint egy gyerek és azóta mintha kivágták volna a szívem, egyszerűen nem érzek semmit ... csak ürességet. Mi lesz ezután? Eddig fájt piszkosul, de valahogy ettől az ürességtől jobban megijedtem. Mi lesz ezek után szerintetek?
2009. dec. 18. 23:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát ezt nehéz ép elmével kibírni az tény. Remélem azért nekem sikerül. Azért meg tudom kicsit érteni a barátodat, a tehetetlenség néha ki tud hozni az emberből olyasmit amit nem kéne. De ez nem mentség arra, hogy gyűlölködve beszéljen azzal akit szeret.

Én inkább magamat gyűlöltem néha, de nagyon. Igaz én is írtam lehet olyasmiket amivel megbántottam, de soha nem ez volt a cél, csak annyira fájt, hogy már nem tudtam olyan kedves lenni vele, de remélem tényleg soha nem bántottam meg. Biztos meg van az oka, hogy ilyen lett, úgy tudom neki sem volt eddig vidám az élet és bár én meghallgattam volna sosem mesélt erről. Legalábbis akkor mikor még szóba állt velem.

A barátod sem egyszerű eset, de ha fáj valami, akkor hajlamosak vagyunk megbántani mindenkit, még azt is akit nagyon szeretünk.

2009. dec. 19. 11:21
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát istenem, zavarta a dolog, hogy nem szereti a lány. Mérges volt rá, de aztán rájött, hogy szereti őt. Erős érzelmeknél meg nem tudta kontrollálni magát. Sajnálom őt. Nagyon sz*r érzés, amikor vágysz egy lányra, de ő lenéz téged.
2009. dec. 19. 11:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Az igen.A 01:28as nagyon buta.Most attól hogy nem kell neki még nem kell leírni a csajt.Nekem is volt olyan lány barátom aki csak barátként kellett, de amint azt mondta hogy más is kellene neki, inkább nem beszéltünk.Mert neki is rossz ha szeret én meg csak barátként nézek rá.Meg nekem is.Volt olyan is aki nekem telefonálgatott fél évig, és baromi kellemetlen dolog.Szerintem itt nem a leányzó a hibás.Azt mondod szereted, meg lannél a barátja.De tényleg nagyon önző vagy hogy azt nem nézed mi jó neki.Szerinted ő ezt így élvezi?Ha nem tetszel neki akkor nem tetszel neki.Engem is rúgtak már ki mikor szerelmes voltam.És?Két hónapig rosszul voltam de találtam mást.De én nem zaklattam mert ha valakit szeretek akkor tisztelem annyira hogy elfogadom hogy nem kellek neki.Amúgyi mit szeretnél elérni?Azt mondod örülnél ha a barátja lehetnél.Hát kinek kell olyan barát aki zaklatja?Lépj tovább, ne légy ilyen önző, és próbáld meg elfogadni a dolgokat mert az élet bizony nem úgy alakul ahogy mi szeretnénk.Keress mást, annyi remek leányzót lehet találni, csak keresgélni kell.Szóval gyerünk, ne búslakodj 1 nő miatt.Van még egy csomó aki ráadásul biztos jobb.Mert: "Minden nőnél van jobb nő."

24F

2009. dec. 19. 12:03
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy képtelen vagyok elfogadni, hogy nem kellek neki. Hogy miért akarok annyira barát lenni? Mert pont, hogy érdekel mi van vele és egy barát mindig jól jön ez embernek. Rengeteget gondolok arra, hogy neki milyen lehet, régen beszélgettünk sok mindenről. Egyszer azt is megtudtam tőle, hogy őt még soha nem szerette senki igazán és elég rossz véleménnyel van saját magáról, amit nem igazán értek. Nem tudom ki bánthatta meg ennyire, de nagyon sajnálom. Tudom, hogy amit csináltam az nem volt épp a legjobb, de nem akartam ártani neki. Egy jó ideig semmit nem válaszolt, még arra sem mikor bevallottam, hogy érzek iránta valamit. Lehet én vagyok hülye, de erre azért csak szoktak valamit mondani.

De mint már korábban írtam, nem akarom őt megszerezni, ennek az egésznek már lőttek. Nemhogy barátok nem lehetünk, de többé az életbe nem látom.

Miért vagyok én önző? Hogy nem gondolok rá milyen lehet neki? Dehogynem, de nem látok a szívébe, félek valaki nagyon megbántotta akit nagyon szeretett.

Már lehet ezt is írtam, de igaza volt, hogy a végén már kiakadt és leordította a fejem, lényegében én harcoltam ki, hogy legalább ennyit mondjon.

2009. dec. 19. 21:27
 15/26 anonim válasza:
Erre a legegyszerűbb megoldás kérem szépen, piálj,menj el sztriptíz bárba,hot-dog dögivel punnyadás a tévé elött...
2009. dec. 25. 05:05
 16/26 anonim ***** válasza:

Na figyu. Nekem középsuliban volt először és utoljára ilyen,h beleszerettem egy nőbe és zaklattam is,mert ő ugye visszautasított. Elmondom mi jellemzett: önbizalom és szeretethiány maximálisan. Ezen kívül nem éreztem jól magam a bőrömben sem. Nem tartottam sokra magam,nem is voltam az.

Először is hagyd békén a csajt. Lehet,h eddig nem volt olyan,aki igazán szerette,de nem te leszel az,mert nem kellesz neki. Ezt kéne felfogni. Még barátnak se. Ne agyalj azon,hogy mi lehet vele,mert biztos jól meg van nélküled és már kurv@ra idegesíted.

Te egy balf@sz vagy,aki csak sajnáltatja magát és szenved. Gondolj bele,melyik nőnek kell ilyen férfi? Senkinek sem. Először ismerd meg magadat és rendezd a belső dolgaidat. Egy jó pszichológus sokat tud segíteni. Azért jobb,mint egy barát,mert objektív mindig.

Utolsó szóként: állj már végre a sarkadra és bizonyítsd be magadnak,hogy igenis férfi vagy! Sok sikert!

Géb

2009. dec. 25. 11:52
 17/26 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki senki nem tud olyat mondani amit még eddig ne tudtam volna.

Kedves Géb, amit írtál abban teljesen igazad van, talán egy dolgot kivéve: Nem kaptam visszautasítást egy jó ideig, még csak annyit sem, hogy nem tetszem neki ... ezt "bevallani" kb másfél év szenvedés után tudta csak. Amit egyáltalán nem értek. Addig azt gondoltam, hogy bizonytalan, vagy talán olyan lány akiért meg kell ám dolgozni, hát most már tudom, hogy nem.

Igaz, hogy a visszautasítás rossz érzés, de máskor is kaptam már és valahogy fel tudtam dolgozni. Eddig sikerült mindenkivel barátnak is maradni, de csak eddig.

Tudom, hogy egy lelkibeteg nem kell senkinek, nekem se kéne, de én senkivel nem bánnék így, főleg olyannal aki szeret.

Igen a végén már tényleg zaklattam, azért, hogy mondjon végre valamit, mert az életben vannak olyan helyzetek amikor nem lehet csendben maradni.

Sajnáltatom magam? Talán igen, de nem szorulok rá senki sajnálatára. Hiába mondják egyesek azt, hogy szánalmas ez az egész. Szeretem és tenni tudtam érte, az emberek nagy része ezt sosem teszi meg, mert fél. Gondoljon bárki bármit én magammal már kibékültem.

Köszönöm még egyszer minden kommentelőnek!

2009. dec. 25. 12:25
 18/26 anonim ***** válasza:
figyu. nem szeretjük ha ránk akaszkodtok, mint egy gyerek. te ezt tetted, aztán zaklattad. ez pocsék kombináció
2009. dec. 25. 12:31
 19/26 anonim válasza:

egy lelkibeteg nem kell senkinek? hülyeség. csak nem kell ráakasztani mindent arra a személyre, aki szeret és akit szeretsz. ha tényleg szeret, mindenről tudni akar majd, a legkisebb bajodról is. mint ahogy te is az övéről. persze nem vághatsz előtte mindig búvalbszott képet. nem is kell megjátszanod magad, úgyis boldog leszel mellette. az üresség elmúlik majd, nem kell félni.

sok szerencsét.

2009. dec. 25. 13:32
 20/26 A kérdező kommentje:

Ráakaszkodtam igen, de ha az ember szeret valakit ezt nem érzi annak, csak vele akar lenni. Nyilván, ha ez nem kölcsönös, akkor nem is kicsit zavaró, de sosem beszéltük ezt meg, többnyire szó nélkül eltűnt, még akkor is amikor ő keresett meg és azt hittem talán kicsit kedvel ...

Hogy a nők mit szeretnek ... azt ők sem tudják. Legyen az nő vagy férfi ugyanolyan idióta mindenki. Kevesen boldogok, talán nincs is olyan aki az lenne, de a legtöbben csak siránkoznak, vagy olyasvalakivel vannak együtt aki nem szereti őket, de legalább van valaki. Aztán persze hibáztathatják őt, ha nem működik a dolog, de nem ismerik be a saját maguk hibáját. Én tudom, hogy nagy hülyeségeket csináltam, nem is egy hibát követtem el és hibás vagyok és sok mindent másképp csinálnék, de nem bántam meg, hogy elkövettem ezeket a hibákat, mert tanultam belőlük pár dolgot.

2009. dec. 25. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!