Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit hozhat így a jövő? Hová...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hozhat így a jövő? Hová tartok így? Nem egyszerű a történet, kíváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés
Van egy lány akinél évekig próbálkoztam, nem is azzal, hogy egy pár legyünk, de legalább szóba álljon velem. Egy darabig jóban voltunk (legalább is én azt gondolom), de bevallottam neki, hogy érzek iránta valamit és onnantól kezdve menekült előlem. Rengetegféle módon próbálkoztam nála, többnyire semmi reakció és később is csak annyi, hogy hagyjam békén, ne zaklassam. Nem akartam mást, csak őt még ha csak barátként is, de elveszíteni képtelen voltam. Ennél többet sosem mondott, ezt is csak sms-ben ... de én képtelen voltam csak úgy feladni, hát addig próbálkoztam amíg egyszer felvette a telefont és leordította a fejem. Ő azt mondta, hogy hagyjam végre békén én azt, hogy ha tényleg ezt akarja úgy teszek. Akkor darabokra estem, úgy érzem mintha fejbe vágtak volna. Közelebb vagyok már a 30-hoz mint a 20-hoz, de akkor este bőgtem mint egy gyerek és azóta mintha kivágták volna a szívem, egyszerűen nem érzek semmit ... csak ürességet. Mi lesz ezután? Eddig fájt piszkosul, de valahogy ettől az ürességtől jobban megijedtem. Mi lesz ezek után szerintetek?
2009. dec. 18. 23:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

najó a helyzet az, hogy ezek szerint mégse voltatok annyira jóban, mint gondolod... és hívogatod 30 évesen? a lány érzi rajtad, hogy kétségbeesetten kapaszkodsz belé, és ettől megretten, amiért nem is hibáztatható.

éld a SAJÁT életedet, természetesen, foglald le magad, aztán jön valaki, aki mellett nem egy perverz zaklatónak kell érezned magad, hanem egy boldog embernek:)

2009. dec. 19. 00:03
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
fogd fel: ha nem, hát nem. ezen nem lehet segíteni. ha erőlteted, csak rosszabb lesz.
2009. dec. 19. 00:04
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem volt "nem". Igaz nem hitegetett, de nem is koptatott le, elég sokáig. Aztán rögtön az jött, hogy zaklatom és hagyjam békén!? Amúgy még nem vagyok harminc, de elmúltam 25. Beleszerettem ugyan, de sosem kértem tőle barátságnál többet. Miért kell ez elől menekülni? Miért kell azzal jönni, hogy nem fogtam fel, hogy nem?? Felfogtam, hogy nem kellek neki mint férfi, de nem értem mi baja volt velem mint barát. Kétségbe esett voltam és ez elől menekült volna? Hát ha nem menekül nem esek kétségbe.
2009. dec. 19. 00:20
 4/26 anonim ***** válasza:
66%

Drága barátom, ez nem úgy megy, hogy akkor most legyünk barátok! A barátság egy folyamat, ami két ember kölcsönös szimpátiáján alapul. Itt baromira nem volt semmi kölcsönös, te egy önző ember vagy, leszarod, hogy ő mit akar, csak magaddal foglalkozol. Neked ő KELL. Szerelmes voltál, akkor mit jössz itt ezzel a barátság dumával? Ha valaki szerelmes, akkor ez egy nagy hazugság, hogy legyünk barátok... Folyamatosan próbálkoztál nála így, vagy úgy, amit barátok nem csinálnak. Neki nem kellesz, nem tetszel neki. Sem külsőre, sem a tulajdonságaid, stb. Tartsuk már tiszteletben mások döntéseit, és intimszféráját könyörgöm!!!

Sajnálod magad, hogy jaj de rossz neked... Egy pszichológus ki tudná bogozni ezt a dolgot, sok bajod lehet. Nincs életcélod, nem szereted a munkád, nincs hivatásod, nincsenek igazi barátaid, hobbid, rossz a kapcsolat a szüleiddel stb. A lényeg, hogy valamiért görcsösen rá akarod magad erőltetni valakire akinek nem kellesz.

Változtatni kell ezen, mert ha ezt fogod játszani, akkor még egy szerelmes nő is el fog menekülni tőled a jövőben!!!

És le merném fogadni, hogy féltékeny típus is vagy... az önbizalom hiányosok mindig azok.

Bocs ha nagyon a lelkedbe tapostam.

2009. dec. 19. 00:57
 5/26 A kérdező kommentje:

Drága barátom? Szóval köztünk már kialakult a kölcsönös szimpátia vagy mi van? :D Nem tudsz rólam semmit, nincs problémám a szüleimmel, rengeteg barátom van, van normális munkám. Köszönöm, hogy így leírtál és szánalmasabbnak állítasz be mint amilyen vagyok :) Hogy én lennék önző? Miért? Mert nem ha valaki felé megnyílok és őszinte vagyok akkor ugyanezt várom el? Nem ismeretlenül, idegenként rontottam rá erre a lányra. Csak szépen lassan megismertem és azt hittem ő is megkedvelt engem. Volt, hogy én tartottam a távolságot tőle, mert tudtam nem lesz jó vége és érzek valamit ő pedig nem, de ő közeledett hozzám.

Nem tudom hogy jössz ahhoz, hogy ítéletet mondj felettem ismeretlenül, fogalmad sincs min mentem keresztül, volt hogy fél évig azzal köszködtem, hogy elfelejtsem, mert tudtam ő nem akar rólam hallani sem. Majd belepusztultam ebbe és azt mondod önző vagyok? Most hagyom eltűnni az életemből mert ő ezt akarja. Nem az volt a kérdés, hogy hogy szerezhetem meg, hanem az, hogy mi jöhet ezek után ... nem vele .... nélküle. Mert tudom, ha szeretem hagyom, hogy boldog legyen ... nélkülem.

2009. dec. 19. 01:24
 6/26 anonim ***** válasza:
31%

00:57 Te egy utolsó mocsok gyökér vagy! NE HALLGASS RÁ!!! Ez egy mocsok!

A lány örülhetne, hogy valaki gyengéd érzelmeket táplál iránta! Nincs már becsülete a tiszta érzelmeknek ebben a roh*dt világban! Jobban esett neki p*csáskodni éveken keresztül!

Jobban esik p*csáskodni, mint befogadni a tiszta szeretetet! Tudod miért? Mert ez a csaj legbelül egy ótvar sz*r mocsok! A szíve mélyén nem tudja elhinni, hogy őt szeretheti valaki önmagáért, ezért inkább p*csáskodik! Megbünteti azokat, akik szeretik őt, mert nem tudja összeegyeztetni a mocsadék önképével! Azt szeretné, hogyha te is akkora mocsokká változnál, ezért utasít el! Hogy a maga szintjére húzzon le! Legbelül irritálja, hogy valaki tiszta, és meg akarja rontani! Igazából szerencse, hogy nem kezdtél ki vele. A sors megkímélt!

A szomorúság, amit érzel, majd el fog múlni! Időbe tellik feldolgozni, hogy kitetted a szíved lelked, egész lényed valakinek és az gyakorlatilag a sárba tiport! Azt mondta más szavakkal, hogy tűnj el a világból, mert nem vagy ide való!

De ez csak egy csaj. Te attól még ugyanolyan értékes ember vagy. Ne hidd el, ha valaki el akar bizonytalanítani! A csaj a saját belső korlátai miatt képtelen volt meglátni a benned lévő egyedi és megismételhetetlen lényt!

Próbáld megérteni, hogy ez egy szemétláda volt és lépj a következőre, aki értékeli a tiszta érzelmeket (bár ez nagy ritkaság)!

2009. dec. 19. 01:28
 7/26 anonim ***** válasza:
74%

Előttem szólónak:

Neked aztán lehetnek gondjaid :D :D :D

2009. dec. 19. 01:43
 8/26 A kérdező kommentje:
Mint már azt írtam én nem ítélkezem senki felett. Szerintem másnak sem kéne ezt tennie. Tudom, hogy sokat hibáztam és nem is akarom sajnáltatni magam. De mindig a szívemre hallgattam és sosem akartam ártani senkinek. Egyáltalán miért árthatunk azzal valakinek, ha szeretjük? Zaklatni sem akartam soha senkit, egyszerűen csak nem fogadtam el, hogy homokba dugta a fejét, ennyi. Tudtam, hogy mi lesz a vége és én kényszerítettem ki, hogy leordítsa a fejem, de legalább végre mondott valamit, amire már nem tudom azt mondani, hogy "hát de".
2009. dec. 19. 02:03
 9/26 anonim ***** válasza:
59%

egy egyetemista ismerősömmel uez volt (ő a fiú), nos a pszichiátrián kötött ki

később hullámokban, nem rendszeresen, de tovább zaklatta a lányt emailekkel stb

2009. dec. 19. 10:06
 10/26 anonim ***** válasza:
74%
és az volt a legrosszabb, hogy hol utálta, olyankor elég randákat írt neki, hol meg bocsánatot kért agyba-főbe...
2009. dec. 19. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!