Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most minek fogjam fel? Normális?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen az egyik (fiú) osztálytársam, az egyik óraközi szünetben "csak úgy" hirtelen leült az ölembe és megfogtozta a heréimet, (persze nadrágon keresztül)... Szóhoz se jutottam... Amúgy jóba vagyok az illetővel, de ilyet... Szerintetek ez most mi akart lenni?2009. dec. 18. 22:34
2/8 anonim válasza:
Uhhh..ha ismered ak elképzelhető h hülyült:D
De azért ez mér hülyülásnek is tulzás:PxD
Szerintem ha ő nincs zavarban ezek után előtted,ak te is tégy ugy mintha nem történt volna semmi :)...aztán ha történik mégegy ilyesfajta "hülyülés" én elbeszélgetnék vele:)
3/8 A kérdező kommentje:
Háát igen. Ez kínos. Másokra is kíváncsi vagyok, kérek még hsz.eket! Köszi.
2009. dec. 18. 22:44
4/8 anonim válasza:
hát, ha szoktatok ilyenekkel poénkodni, akkor talán elmegy. az én haverjaim szoktak, persze azért nem herefogdosással, de az is inkább olyan, hogy produkálják magukat, a nyilvánosságnak szól.. ilyet még nem láttam hetero fiúnál, szóval...:S
5/8 anonim válasza:
Érdekes. Nem kizárt, hogy homár a gyerek, de elképzelhető, h csak hülyülésből csinálta.
6/8 anonim válasza:
valószínűleg toszná a fosódat!:S
8/8 anonim válasza:
Mondjad meg neki, hogy ne csinálja többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!