Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogjam meg a fiú fenekét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogjam meg a fiú fenekét?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de ti mikor és hogyan szoktátok?

pl. csók közben, belemarkoltok vagy simán csak odateszitek a kezeteket

A másik kérdés: a nyakát puszilgatjátok, vagy csókolgatjátok az utóbbit azt hogyan kell csinálni?

Tapasztalatlan vagyok, bocsi a hülye kérdésekért :)

2011. márc. 30. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:

ugyan úgy mintha a száját csókolnád csak ne nyelvel.

én nem szoktam a fenekét fogni,de szerintem inkább markold.

2011. márc. 30. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább ne markolászd a fenekét. Az fiús dolog. A nyakát meg inkább puszilgasd, de főleg ne szívd ki.
2011. márc. 30. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm az eddigi választ :)
2011. márc. 30. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

ne azért markold meg a fenekét, mert kell, elvárja, hanem azért, mert a kezedben akarod érezni. és akkor nem lesz kérdés, hogy hogyan csináld. amikor én először megfogtam barátnőm fenekét, csak simogattam, aztán belemarkoltam, megtudtam, melyik milyen érzés, most már tudom, hogy mikor melyiket akarom érezni.

kicsit össze-vissza mondat lett, de azért érthető rremélem

2011. márc. 30. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mindig megpuszilgatom a nyakát,akkor is ha mondjuk az utcán átölel,vagy egy kósza csók után..szeretek csakúgy az arcára vagy nyakára nyomni egy puszit:)
2011. márc. 30. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, ahogy előttem írták, mikor melyiket akarod érezni :) abban viszont nem értek egyet hogy nemszívhatod a nyakát. a nyelvedet ne nagyon használd a nyakán, de nyugodtan szívhatsz kicsiket, aztán ha úgyérzed akkor jobban, meg figyeld hogy engedi-e :) gondolj arra hogy akkor viszont a te nyakad is ki lesz szívva és a rokonok/osztálytársak/tanárok mitszólnak hozzá :D
2011. márc. 30. 19:54
 7/7 anonim válasza:
Kézzel
2011. márc. 31. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!