Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a lányok is megnézik a fiúk fenekét?
Figyelt kérdés
Ez nekem új, mert még sose hallottam volna, hogy nekem, vagy másnak mondta volna egy lány, hogy "jó a segged". Pedig biztos jó, mert nagyon izmos, mivel 14 éve táncolok. De csak most olvastam egy kérdésnél, hogy a lányok is gyakran megnézik, és kicsit furcsa.2011. aug. 11. 16:05
2/27 anonim válasza:
Persze, miért csak a fiúknak szabad a lányokét? Én imádom a jó kerek hátsókat.:D 16/L.
4/27 anonim válasza:
Igen, bár jobban érdekel előlről
5/27 anonim válasza:
én sosem szoktam..minden mást megnézek de azt nem..valahogy a jósegg az a lányok dolga sztem..
7/27 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de sok lány előre is oda-oda pillant és fixírozza a pasik szerszámát.
Nem bűn.
8/27 anonim válasza:
Egy véleményen vagyok azzal a válaszadóval, aki azt írta, hogy megnézi, de jobban érdekli elölről. :)
9/27 anonim válasza:
Fiú vok, de egyszer vártam a suli előtt és a csajok kinn dohányoztak, erre elment egy srác előttük még vissza is nézett a srác az egyik csaj meg megszólalt de jó segge van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!