Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a lányok is megnézik a fiúk fenekét?
Figyelt kérdés
Ez nekem új, mert még sose hallottam volna, hogy nekem, vagy másnak mondta volna egy lány, hogy "jó a segged". Pedig biztos jó, mert nagyon izmos, mivel 14 éve táncolok. De csak most olvastam egy kérdésnél, hogy a lányok is gyakran megnézik, és kicsit furcsa.2011. aug. 11. 16:05
12/27 anonim válasza:
Attól, hogy nem ordibáljuk az illető után, hogy de jó fara van mint a munkások a nők után az utcán, még megnézzük. Nekem pl alap dolog, hogy kerek legyen egy férfifenék, de manapság nem túl gyakori.
13/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz.ha egy fiúnak kerek formás segge van,mint egy csajnakxD Vana fiúk közül is oylan,akinek jó segge van,de engem inkább a szerszám érdekel..:D
14/27 anonim válasza:
16:38 te a lapos hájasat szereted?
15/27 anonim válasza:
De meg ám! Képzelheted, hogy milyen idegesítő, mikor a sok kiéhezett csaj a párom fenekét bámulja.
16/27 Just Happy 94 válasza:
persze, hogy megnézzük :) hiszem a nőnek van szeme, a pasinak feneke, amik sok esetben hm. formásak. persze attól még a nőknek lesz címezve a "jó a segged, kő kóla" szöveg :)
17/27 anonim válasza:
Persze. :)) Én imádom a szép formás férfi szemeket.
Van egy ismerősöm, tegnap találkoztam vele, eszméletlenül néz ki. Eleve helyes srác, gyönyörű barna szemekkel, jó teste van, kicsit sportos, kicsit izmos, szóval olyan pont jó, és eszméletlenül jó fenék is párosul hozzá. Hát, amikor előttem ment, kedvem lett volna jól belemarkolni a fenekébe, csak hát a szituáció nem engedte :))
16/L
18/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz.ha egy fiúnak kerek formás segge van,mint egy csajnakxD Vana fiúk közül is oylan,akinek jó segge van,de engem inkább a szerszám érdekel..:D
Nem gondoltam, hogy ez gáz :D Akkor lapos, löttyedt? Az jön be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!