Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mi játszódik le ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mi játszódik le ilyenkor a nők/csajok fejében?

Figyelt kérdés

Utazok buszon, telefonommal bíbelődöm, felnézek észreveszem, hogy egy csaj néz. Elkezdem nézni én is, pár másodperc után félrekapja a fejét és többet nem néz rám, egészen addig, amíg le nem száll. De mégha mosolyogva nézne vagy valami, de full komoly arccal néznek.

Nem vagyok ronda, kicsit el vagyok hízva de nagyon erős vagyok. Semmi extra igazából. Ezt csak azért írom, mert nem a quasimodo effektus történik.

Szóval ilyenkor mi játszódik le a csajban, illetve miért kezdi el egyáltalán?

2014. ápr. 3. 10:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ez a szúrós tekintet kifejezés így olvasva eléggé kétértelmű. Inkább úgy mondanám helyette, hogy érdeklődő.

Az, hogy mi történik ez után az adott helyzettől függ. pl ha gyakran utazol ugyanazon a vonalon, és láttad már több alkalommal is, akkor én nem tartom szükségesnek, hogy rögtön megszólítsd. Igazlmas tud lenni a várakozás, hogy valyon ott lesz-e, nézni fog-e. De nem túl hosszan, és ilyenkor kezdetnek elég csak egy "szia". De persze ez a ritkább. Tehát, igen, meg kell szólítani, máshogy nem tudsz kezdeményezni. a legtöbb nő zavarban van, ha nagy tömegben leszólítják, udvarolnak neki. Tehát az lenne a legjobb, ha olyan helyzet adódna, ahol nyugodtan lehet esetleg beszélgetni. Persze a zsivajnak is megvannak a maga előnyei, közelebb lehet hajolni a föléhez. Ha elhúzódik, akkor nem akarja a közelséget.

Tehát meg kell szólítanod, ha kezdeményezni akarsz. Úgyis látni fogod ha "tartja a három lépés távolságot" és csak udvarisan válaszol.

A gond az, hogy egyrészt nem vagyunk egyformák, és minden helyzet más.

2014. ápr. 4. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!