Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mi játszódik le ilyenkor a nők/csajok fejében?
Utazok buszon, telefonommal bíbelődöm, felnézek észreveszem, hogy egy csaj néz. Elkezdem nézni én is, pár másodperc után félrekapja a fejét és többet nem néz rám, egészen addig, amíg le nem száll. De mégha mosolyogva nézne vagy valami, de full komoly arccal néznek.
Nem vagyok ronda, kicsit el vagyok hízva de nagyon erős vagyok. Semmi extra igazából. Ezt csak azért írom, mert nem a quasimodo effektus történik.
Szóval ilyenkor mi játszódik le a csajban, illetve miért kezdi el egyáltalán?
Ha egyértelműen azt látod, hogyha ránézel fintorog akkor az nem a szimpátia jele, ez biztos.
Egyébként nagyon sok az udvariatlan ember, aki bámul.
Szerintem a nők többsége, ha bámulják zavarba jön, ha nagyon fiatal összesúg a barátnőivel..stb. De, ha tetszik neki önkéntelenül is mosolyog.
Én is jártam már úgy, hogy a metrón ülve az ajtó feletti állomásokat olvastam, mivel messzebb ültem még kicsit hunyorítanom is kellett. Amikor picivel lentebb néztem egy pasi, aki alig pár centivel volt alacsonyabb az ajtók tetjénél szemével találkoztam, mosolygott. Azonnal elkaptam a szemem és zavarba jöttem. Azt hihette őt nézem, pedig nem az volt a célom. Többet nem is néztem arra, de éreztem, hogy ő néz engem.
Szerintem bámulás, és nézés között nagy a különbség. Nekem az jobban tetszik, ha valaki tekintete szúrós és átható. Nem kell mosolyognia. De ez én vagyok.
Próbálj mosolyogni, ha visszamosolyog és utána is keresi a tekinteted, akkor tetszel neki. Ha visszamosolyog, de utána komolyan elfordul, és nem néz rád, akkor csak egy sima szinte udvariassági gesztus volt.
Remélem olyannal meg nem sűrűn találkozol, amilyen én vagyok. (Aki inkább a félmosolyt, vagy amikor szinte csak a száj sarka emelkedik meg kissé, beképzelt, gúnyoros, szúrós tekintetet részesíti előnyben.)
Utolsó remélem nem én voltam. :)
Volt már ilyen is olyan is amúgy elég sok.
De olyan nagy a szórás, hogy néha én sem tudom eldönteni mi van. :)
Jaj kedvencem még az, és ez már a kellemetlen kategória, hogy akkor is néha bámulnak a csajok amikor pasival vannak... Brrr nagyon kellemetlen. Mondjuk ezt megértem a nőknél, a többségük ilyen 70kg vasággyal srácokkal vannak együtt. Én meg ugye a 173 centimmel meg a 115kg súlyommal eléggé kitűnök a tömegből.
Még egy kérdés utolsónak:
Az ok, hogy így nézel, de ha így nézel, akkor honnan fogja tudni az illető, hogy bejössz beki? Így oktató jelleggel kérdem ezt, mert szeretnék "felkészülni az esetleges élményre"! :)
Úgy, hogy én is keresem a tekintetét. Vagy ha a helyzet engedi, akár a fizikai kontaktust is. Pl ha úgy állsz oda mellé, hogy közben épphogycsak hozzáérsz pedig egyértelműen van annyi hely, hogy ez ne legyen szükséges. Ha odébb húzódik, akkor nem szeretné, de ha nem..
Velem előfordult már olyan, hogy a metrón leültem valaki mellé, aki úgy űlt, hogy a keze az ülésen volt nem húzta el, tehát a keze egy leheletnyire a combomhoz ért. Nekem nem tetszett, bár nem álltam fel, de feltütnően próbáltam magam mellett a másik irányba fészkelődve tolni a tömeget. Ekkor vette el a kezét.Persze ha sűrűn ülnek az emberek, akkor elkerülhetetlen, hogy hozzáérsz a jobbodon, balodon űlőnek. Ha jól esik (nem zavar) valaki érintése, nem fogsz úgy ülni, hogy megpróbálod a lehető legkisebbre összehúzni magad, mint aki karót nyelt, vagy le sem űlsz inkább. Én ezt női szemmel így látom.
Vagy ha tömeg van, és mindkét fél áll a dobálózó járművek is elég szép helyzeteket tudnak produkálni.
Tehát ha nem keresi a tekinteted, elhúzódik, esetleg pofákat vág akkor nem azért néz/ett mert bejössz neki.
Érdekes, eddig nem is gondotam bele, hogy valaki csak azért áll mellém mert esetleg akarhat valamit. :) Így belegondolva volt már ilyen többször is, én meg arrébb álltam mert nem akartam megsérteni a nő személyes auráját ha érted miről beszélek. Sokan ezt személyes sértésnek veszik. Jó tudni.
Értem, oké tegyük fel, hogy a srác vette a lapot szúrós tekintettel ott áll közvetlen elötte egy nő. Onnantól kezdve mit vársz el? Megszólítson egyből rövid idő múlva vagy várjon, vagy hogyan képzelted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!