Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nagyonjó lány barátomba elmondtam neki és azóta nem beszélünk és ez nagyon fáj. :/ mit csináljak? Nem akarom feladni
Figyelt kérdés
szerelem,lány,segítsetek,2014. ápr. 2. 23:41
1/11 anonim válasza:
Ezt már buktad... nem lát férfiként... meg kéne változnod, kívül és belül miközben megszakítod a kapcsolatod vele, aztán mikor megváltoztál újra felvenni..
2/11 anonim válasza:
Ez elég gáz. Szerintem ez már friend zone.
3/11 A kérdező kommentje:
nehéz lesz.. igazából már most az.. de jó amit mondasz meg kell változnom
2014. ápr. 2. 23:52
4/11 vakondegér válasza:
Jobb esetben csak átgondolja,rosszabbikban meg teljesen megszüntet minden kapcsolatot.
5/11 vakondegér válasza:
Ez a csak azért megváltozom mert egy nőnek akarok tetszeni felfogás butaság. Így nem leszel az aki valójában vagy. Keress egy olyan lányt aki tényleg azért fog szeretni aki vagy.
6/11 A kérdező kommentje:
remélem hogy keres majd és télleg csak át gondolja..:/ ha az kellene hogy szeressen megváltoznék. most így gondolom
2014. ápr. 2. 23:57
7/11 anonim válasza:
Welcome to Friend Zone! If u have any question, please notify the friend-support!
8/11 anonim válasza:
Friend-zone ://
Reméljük,hogy csak átgondolja,aztán ugyan olyan lesz minden.
Velem ugyan ez volt,akkor pá hónapig nem beszéltünk. Nem kerestem,se semmi. Pluszba én képes voltam összejönni az Ő legjobb barátnőjével,csak,hogy közelebb kerüljek hozzá.
Undorító dolog volt,tudom. Viszont most már mindkettejükkel nagyon jó a kapcsolatom,sőt!
Az akkori kiszemeltemmel testvéri a viszonyunk,a szerelem pedig elmúlt,bár sok idő kellett,de elmúlt.
9/11 anonim válasza:
Figyelj en ugyanebben a helyzetben voltam csak en voltam a lany akinek bevalljak h szeretnek. Ugyanazt csinalta,, nem beszeltem vele. Es egbantam mert ez mar egy eve volt es azota mar mintha nem is ismerne. Ne valtozz meg! En is erre kenyszeritettem de azota rajottem h egy hulye liba voltam es hagytam elmenni ot. Ha igy mar nem fogad el es nem szeret akkor nem erdemel meg
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm ez jól esett!:))
2014. jún. 3. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!