Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lányként lenéz egy srácot, mert szereti a vastag arany/fehérarany ékszereket jó ruhákban jár, tehát igazi laza életet él, valóban azért van mert kisebbségi érzésük van egy ilyen ember mellett?
Figyelt kérdés
Miért nem tudnak sokan azonosulni ezzel? Egyáltalán honnét jött hogy cigányokhoz hasonlítják azt aki kiteszi amije van?2014. ápr. 2. 19:09
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Nem, mert hanem nekem ízléstelen az, amikor vki ennyire fitogtatja azt, hogy mennyi pénze van. Nekem ez nem egyezik a személyiségemmel.
14/15 anonim válasza:
A viselkedéseddel kell jó benyomást kelteni nem haszontalan ékszerekkel. Sokkal többen nem szeretik az ékszert férfiakon, mint akiknek tetszik ez a stílus. Nem néz le senki ezért, ezt csak te érzed így. Egyszerűen nem értik miért kell? Néha szánalmas és nevetséges látszatot kelt inkább, mint igényességet. A kevedebb több! Főleg ha ékszer!
15/15 anonim válasza:
Számomra a "kiteszi, amije van" felfogás nagyon primitív, pláne, ha ez ékszereket takar. Nekem egy fuxoscsávó mellett nem kisebbségi érzésem lenne, hanem szekunder szégyenem, de hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!