Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy nő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy nő olyan férfit keres aki mellett nőnek érezheti magát?

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy van saját véleménye a dolgokról, és nem az enyémeket szajkózza. Nőként kezel, megadja a tiszteletet nekem, kölcsönösen természetesen. Udvarias velem.

Összeköltözésnél, közös házban a házimunka is közös. Nem várja el, hogy cselédkedjek. Olyanra nem tudok felnézni, és férfiként tekinteni, aki munka után ledöglik a tv elé.

2014. jan. 12. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfi szemmel mondom, nem tudom megállja e a helyét.

Szerintem, akkor olyan férfit keres a nő, aki érezteti vele, hogy ő úgy szép , ahogy van, és érzi, hogy a férfi mellett biztonságban van. Aki elhalmozza a szeretetével, úgy bánik vele mint egy hercegnővel ( persze nem a kihasználás kies talaján). Akihez hozzá tud bújni este, ha fél, mert mondjuk dörög az ég. stb.

Lehet túl szentimentális vagyok, de én így gondolom.

24f

2014. jan. 12. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én amellett a párom mellett nem éreztem magam kellőképp nőnek, aki nem volt elég határozott, és gyerekes volt. Egy gyerekes, komolytalan felfogású ember mellett nem lehet nőnek érezni magunkat, szerintem. Próbálod vele megbeszélni a problémákat, és hárít, nem vesz komolyan. De pl az is idegesített hogy állandóan számítógépes játékokkal játszik. Gyakran papucskodott, ha rossz fát tett a tűzre puncsolt, hogy ne legyen vita, majd később ugyanúgy elkövette. Ezek külön külön biztos nem nagy hibák (pl a számitógépes játék), de én falra másztam ezek együttesétől. És ezt még tudnám sorolni. A jelenlegi partnerem nem idősebb az előzőtől, de sokkal érettebb felfogású. A két kapcsolat közt fél év telt el, szóval akkorát nem változhattam, mégis sokkal másabbul érzem magam. Komoly, ami nem azt jelnti, hogy nem vicces, de mégis mellette nagyobb biztonságban érzem magam, mind lelkileg, mind testileg. Nem szeretek kiszolgáltatva lenni, de mégis szeretem, ha a férfi az irányító fél. Na jó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy ő azt hiszi, hogy ő irányít. :) Összefoglalva azt tudnám mondani, egy férfias férfi mellett lehet igazán nő a nő.
2014. jan. 12. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy mondat ami mindent megmagyaráz:

Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha a párja érezteti vele, hogy mennyire tökéletes, megadja az alap normákat (biztonság, törődés)

2014. jan. 12. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármit is mondanak a nők, mind jóképű, magas, gazdag férfit keresnek.
2014. jan. 12. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy nő szerintem alapból nőnek érzi magát. Akkor viszont, ha egy olyan pasival hozza össze a sors, aki pl lusta és ahelyett, h segítene a háztartásban, a tv előtt döglik. Ilyen pasi mellett a nő cselédnek kezdi érezni magát nő helyett. Vagy olyan pasi mellett aki önállótlan, gyámoltalan, a nő az anyjának kezdi érezni magát. Egy kevésbé intelligens mellett tanárnőnek, az apakomplexusos lányok az érett pasijaik mellett pedig kislányok lehetnek a kapcsolatban.

Az az ideális, ha mindketten egy szinten vannak, kiegészítik egymást és önmaguk lehetnek. A férfi férfi, a nő nő.

2014. jan. 12. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
egyetértek a # 4-es válaszolóval!
2014. jan. 12. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő, akkor tudja nőnek érezni magát a férfi mellett, ha nem neki kell viselnie a nadrágot. Egy pasi legyen gondoskodó, viselje gondját a lánynak.

Plusz éreztesse vele hogy fontos, gyönyörű, hogy jól néz ki.

Lepje meg gyakran, éreztesse vele hogy nő, mondjuk egy vacsorával, vagy virágokkal.

Szeresse szenvedélyesen, legyen a legjobb barátja, egyben szeretője.

Tegyen meg mindent a nőért.

Védje meg ha kell, legyen bátor a pasi, soha ne érezze azt a nő, hogy egyedül van.

De persze, a nőnek is vannak kötelezettségei a férfi felé, de most nem ez volt a kérdés..

Dióhéjban ennyi. :)

2014. jan. 12. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem ezt jelenti: hagyja, sőt, tetsszen neki, hogyha az egész valómmal benne vagyok a kapcsolatban. Mondhassak el neki bármit, és ne gyerekesen, sértődve reagáljon a dolgokra, ne egy álomvilághoz mérje a kapcsolatunkat, ahol csak a jót szabad megbeszélni, és ő is ugyanígy teljesen legyen benne a dologban.

Tehát legyen köztünk olyan szintű bizalom, amitől a többség sírva menekülne. Ez nagyon nagy biztonságot ad, és eltörli az összes kételyemet vele kapcsolatban.

A dolog másik része pedig a szexben jelentkezik, érezzem rajta, hogy megőrül értem, merjen bárhogy érinteni, és bármit csinálni velem, és élvezze ki ő is minden egyes érintésemet, legyünk ott is szabadok, és adjuk meg a másik testének azt, amit csak tudunk.

És még egy dolog: a közös alvásnál érzem még ezt sokszor, hogy mindig a mellkasán alszom el, vagy a karjain, és egész éjszaka magához ölel, és érzem, hogy védelmez. Ha éppen felriad egy kicsit éjszaka, akkor még jobban megölel és ad egy puszit, akkor is ha azt hiszi, hogy én alszom, betakar, meg úgy alapvetően gondoskodik rólam.

Összefoglalva: én akkor érzem magam nőnek egy férfi mellett, ha 100%-osan biztonságban érzem mellette a lelkemet és a testemet is, mindenféle kételyek nélkül a kezébe adom magam. Én ilyenkor merem teljesen önmagam adni, és nőnek lenni.

2014. jan. 12. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Számomra: aki mellett megélhetem a nőiességem és teljes mértékben magam adhatom.

Ebben benne van az, hogy ha pms-em van és hisztis vagyok, ne problémázzon.

Lásson gyönyörűnek, és ezt mondja is el.

Álljon ki mellettem.

De álljon ki maga mellett is: legyen határozott véleménye és ne féljen egy vitától. Észérvekkel legyen meggyőzhető.

Lássa bennem a szexi vadmacskát ugyanúgy, ahogy a gyermekei anyját.

Nézzen meg más nőket, de engem tartson a legkívánatosabbnak.

Ez egyébként egy oda-vissza működő dolog. Volt egy exem, kevés önbizalommal, mindig szekált, hogy nem tökéletes a testem, menjek futni, tornázzak, mert így nem vagyok szexi. Persze semmit nem ért, nyűgnek éreztem, nem is csináltam.

A párom semmi ilyet nem mond. Azt érezteti, hogy tetszem neki, szeret, imád, a tenyerén hordoz, szexinek lát. És paradox módon ez motivál arra, hogy jobban törődjek magammal.

2014. jan. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!