Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mellett kalandozni?
Félre ne értsetek, szeretem a lányt, de fiatal vagyok még és vágyom másra is. Afféle rejtett-nyitott kapcsolat lenne. Sok minden összefűz minket, de nem akarom azt sem, hogy beleunjak és csúnya szakítás legyen a vége.
Csak fiúk válaszát várom, lehetőleg nem szűzfiúkét.
Mert most hány éves vagy, ha nem 40?
Ha a barátnődnek is ugyanúgy engedélyezed, hogy szexeljen mással is néha, és beleegyezik ebbe az egészbe, akkor korrekt, de egyébként nem kellene...
Igazából most vallottad be, h nem vagy kész egy komoly kapcsolatra. Menj kalandozni, de előtte szakíts a jelenlegi bnőddel, ha sok minden köt össze, ha nem. Az egy dolog, h a kalandokkal te jól érzed magad, őt viszont megalázod minden egyes alkalommal.
Amúgy a helyedben meg elsüllyednék, már csak magától ettől a gondolattól is. Legalább tisztelet legyen benned, ha már szeretet nincs a párod felé.
Szépen hangzik a kalandozás szó, de az is csak megcsalás...
Akit szeretsz, nem csalod meg. Ez olyan törvény, mint az hogy a gömb sehol sem szögletes...
Szóval nem szereted...
És ez nem kor kérdése...
Nem értem miért nem vagy képes odaállni a barátnőd elé és megbeszélni vele a dolgokat.
Ja de tudom a választ, mert egy undorító senki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!